Броиха пари на футболистите на „Дунав“, преди да тръгнат за баража с „Монтана“

2
Играчите заминаха за столицата едва около 16 часа, след като получиха дължимите си суми от заплати
Играчите заминаха за столицата едва около 16 часа, след като получиха дължимите си суми от заплати Снимка: "24 часа"

След поредна драма, футболистите на „Дунав“ най-сетне се качиха в автобуса и заминаха за София, където ще играят решителния бараж с „Монтана“. Отборът се събра и тренира сутринта на клубния стадион „Дунав“

Играчите заминаха за столицата едва около 16 часа, след като получиха дължимите си суми от заплати. Те отказаха да се качат в автобуса и да тръгнат на обяд, докато не им бъде заплатено дължимото. В крайна сметка, парите бяха преведени и отборът отпътува за София, пише "24 часа"

Заради заболяване от коронавирус, двама играчи не тръгнаха с отбора. Опитният защитник Любен Николов и третият вратар Винченцо Ангелов в момента са у дома си под карантина.

Водещият отбора в момента Цветомир Младенов може да разчита на всички останали футболисти за важния мач. Мъките на „Дунав“ започнаха от миналата есен, когато собственикът на клуба д-р Симеон Симеонов обяви, че вече не може да издържа отбора и смята да се оттегли. Той на няколко пъти се опита неуспешно да продаде „Дунав“.

В крайна сметка, нещата се случиха, но все още новите собственици не са встъпили официално в длъжност, въпреки, че според тях сделката вече е факт. Неизвестността около клуба се отрази зле на футболистите и на няколко пъти те отказваха да тренират и дори се канеха да бойкотират мачове на тима. По тази причина, новите собственици уволниха треньора Людмил Киров и отборът се води сега от помощника му Цветомир Младенов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Май е такъв един месец, в който да идеш на плаж е още рано, а да започнеш диета е вече късно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук