Боксов клуб „Русе“ награди Пенчо Милков

0

Кметът поздрави състезателите за високите им резултати през изминалата година

Кметът Пенчо Милков получи специален плакет от Боксов клуб „Русе“ в знак на благодарност за подкрепата, оказана на клуба от Община Русе. Наградата бе връчена от Илия Сяров, а на церемонията присъстваха треньори и състезатели от различни възрасти.

Винаги се гордейте със себе си, защото тук не ви учат само как да раздавате удари на противниците си, а и как успешно да използвате своята сила, предпазвайки и по-слабите от вас“, каза кметът, цитиран от пресцентъра на Община Русе.

Пенчо Милков поздрави състезателите за високите им резултати през изминалата година и завърналите се преди седмица от Държавното първенство за девойки "Купа България". Там русенските момичета завоюваха второ място.

Припомняме, че през 2022 г. бяха наградени с плакети и парични премии шампионите от държавни първенства по бокс и медалистите от европейски и световни първенства Габриела Димитрова, Радослав Росенов и Севда Асенова. Асенова бе обявена и за Спортист на годината на Община Русе. Президентът на клуба Павел Сяров и старши треньорът Съби Събев са носители и на златни значки на Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари