Пенчо Милков отличи Кукления театър в Русе за спечелените ИКАР-и

0

В знак на признателност кметът удостои директора на Държавен куклен театър – Русе Теменуга Хараланова с плакет на Община Русе

Кметът Пенчо Милков се срещна с екипа на Държавен куклен театърРусе, който преди дни спечели две награди ИКАР на националната церемония по връчване на театралните отличия за спектакъла си „Ясен и Омая“.

Имам честа да ви поздравя за поредните награди, които спечелихте с таланта си не само за вас като колектив, но и за всички нас - русенци. Отличието от името на община Русе е признание за това, което вършите за културния живот на родния ни град“, каза Пенчо Милков.

В знак на признателност кметът удостои директора на Държавен куклен театърРусе Теменуга Хараланова с плакет на Община Русе.

Театралите увериха, че ще продължават да влагат ентусиазъм и енергия в създаването на интересни за публиката представления.

Русенската постановка "Ясен и Омая", създадена по мотиви от приказката "Неродена мома", получи наградата на публиката на юбилейното 50-о издание на наградите “ИКАР” в Народния театър "Иван Вазов" се проведе, а Наталия Гочева беше отличена за сценография в категория "Постижение в кукленото изкуство".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари