Бойко Борисов: Казал съм, че Трети март няма да подкрепим

3
Двойното гражданство за министри за мен трябва да отпадне
Двойното гражданство за министри за мен трябва да отпадне Снимка: БГНЕС

Двойното гражданство за министри трябва да отпадне

Казал съм, че Трети март няма да подкрепим. След една седмица ще има второ четене и на 20-ти трето четене на Конституционните промени. Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който коментира приетите на първо четене промени в Конституцията.

"Това, което народът е отредил, това работи в момента в парламента. И на мен не ми харесват много неща, но това е управлението в момента. Има много неща, с които можем да се съобразим. По темата за промените в Конституцията съм казал, че съм се доверил на Христо Иванов. Ние използваме много интересно становищата на Венецианската комисия. Между и първо второ четене има малки детайли, с които можем да се съобразим. Учудващо ПП-ДБ не бяха цялата ПГ в залата, но ще видим кои бяха отсъстващите. Двойното гражданство за министри за мен трябва да отпадне, защото в тази динамична обстановка има много българи в чужбина, които са специалисти, успели граждани и не искат да си губят чуждото гражданство, а можем да ги ползваме за министри", допълни той.

"Трябва да продължим да даваме военна помощ на Украйна. Вчера разговаряхме по темата и с адмирал Евтимов. Този процес може да помогне за по-бързото модернизиране на българската армия. Ще се прецени кое въоръжение не ни е необходимо, ще го даваме на Украйна и ще взимаме ново и модерно въоръжение. Не искам да отговарям за бръщолевеното на лицето Тошко Йорданов. Той говори глупости и за мен. Въобще нямам намерение да коментирам глупостите на това лице. Не сме разпределяли регулаторите. Ще се търсят най-добрите хора, които може, а те вече не са много. Видяхте, ние за ръководството на НЗОК не можем да се разберем", отговори на журналистически въпроси Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Александър
    КВА модернизация с АВТОМАТ ОТ 47-ма година бе, ПОЖАРНИКАР! Се едно да гасиш пожар с КАСКЕТ ИЛИ КОФПОМПА!БОКОО, БОКО! Мислех, че си поумнял, ама с РАБФ АК не става, брато от БАНКЯ!
  • 5
    4
    Ама
    Наистина си голям мушингия твоя приказка .Страх те гони заради Барселона Абе имах те за мъжкар .
  • 6
    3
    Лично мнение
    Това което прави и мисли да прави и подкрепи Бойко Борисов със неговите сподвижници от СДС , ДПС ,ДСБ ,ДБ ,ПП е равносилно за 90% от българският народ като да събориш църквата през 1976 година в гр Русе.Някой.моля да добави нещо,Аз не мога друго да измисля....
  • 10
    2
    Предател Искариотски
    Спахията Белгин Бойко Оглу е решил на падишаха васал да става и за почест във боен строй застава.Решил е чест да му отдава и навежда и нас край него тъдява.Това е Бойко Искариотски.Да се прехвърля в Истанбул и да се отказва от българско гражданство със верните си слуги .....
  • 3
    1
    Alèx
    Едното ЧЕНГЕ се предове рило на ДРУГОТО! Нищо ново под слънцето от Са раите! БОКО от БАНКЯ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари