Бойко Борисов: България „пръска кръв“ заради финансовата политика

0
Финансовата катастрофа на Асен Василев е непоправима
Финансовата катастрофа на Асен Василев е непоправима

Финансовата катастрофа на Асен Василев е непоправима

„България в момента „пръска кръв“ от неразумното управление на финансите. И не е сигурно при тази политическа нестабилност 15-те милиарда ще бъдат взети, и при какви лихва ще е това. Финансовата катастрофа на Асен Василев е непоправима.“

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на пресконференция.

„Основният ни спор е с партията на посредниците - върна посредниците в газа, тока, нефта. Всичко се случва в полза на Руската федерация с подкрепата на партията на посредниците. И както и техните говорители да го обясняват, когато фактите говорят, страда народът“, добави той.

„Ние по време на нашето управление, бяхме сполетени от три кризи: Миграционната, финансовата, и COVID-19. И в трите се справихме най-добре от всички страни. А мигрантската криза - вчера директорът на Европол даде за пример акция от 2020 г. за един афганистанец в Лондон, като операцията се ръководеше от България. От нулева миграция, сочени за пример в Европа, в момента виждам усилията на МВР с Бойко Рашков, всеки ден ловят по 20-30-40 нелегални мигранти“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и предстоящите избори.

„Не разбирам защо ви интересува кой с кого ще управлява. Става въпрос за антикризисно правителство, което да ни преведе през зимата. България е с най-добре развитата газова инфраструктура на Балканите, и тя е 100% българска собственост. От какво да се срамуваме, в коя сфера някой е направил по-добро от нас? Така че никога не съм обръщал внимание на социологията, изборите са в ръцете на Радев и неговите министри. Ако не направят честни избори, няма да изпадаме в ситуация, в която броиха три дни гласовете на ИТН, за да ни изпреварят. Всичко става с флашките, софтуера и машините, които ги охранява Бойко Рашков“, коментира Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    12
    ники
    До 11 щом и дрога намеси ясен си хубавец ,то за това си такъв наглец ,да беше замълчал щеше да изглеждаш доста по умно, явно ти плащат за да остроумничиш и ти диктуват какво да пишеш че си достакухичък ,айде сега се направи на умен
  • -3
    11
    Мунчо
    До 10: Какво не разбра, глупако? Тиквомир не е мой, както несвързано си написал. Смени си дилъра, глупако.
  • 4
    10
    робин худ
    До 9 какво не разбра изрод мръсен крадлив ти и твоя идол мръсен тиквуний 12 год дерибействахте изроди мръсни
  • -1
    9
    Мунчо
    До 5: Май ти е доста трудно да наредиш разбърканите си мисли в изречения.
  • 3
    8
    мак
    Цитирам "А ако не бяхме отказали Южен поток, сега щяхме да продаваме газ на ЕС, "българска " газ. Ако не бяхме си спрели от първи до четвърти блок на АЕЦ Козлодуй и бяхме завършили АЕЦ Белене, сега щяхме да продаваме здраво електричество на Европа. Ама нашите гъзолизци, които избираме да ни управляват предпочетоха да са верни на САЩ и ЕС, а не на страната си." Всичко това беше спряно от банкянския изверг, щееедро подпомаган/насърчаван от американски сенатори! Бнакянският изверг трябва да лежи в затвора за държавна измяна в особено големи размери!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари