Слави Трифонов с 13 въпроса за катастрофата с Кирил Петков

3
Съболезнования на близките на починалия човек, написа лидерът на ИТН
Съболезнования на близките на починалия човек, написа лидерът на ИТН Снимка: Facebook

Съболезнования на близките на починалия човек, написа лидерът на ИТН

Катастрофата с лидера на "Продължаваме промяната" с Кирил Петков с кола на НСО на входа на Аксаково предизвика реакция на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов, който публикува пост във Facebook. Трифонов постави 13 въпроса, свързани с инцидента. Той написа:

"Кола на НСО, в която са се возили съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков и неговият ПР Найо Тицин, удари друга кола на входа на Аксаково, община Варна. Шофьорът на другата кола е починал, а жена му е в тежко състояние. Съболезнования на близките на починалия човек.

Тази катастрофа поражда много въпроси. И те са следните:

Първи въпрос: Спомняте ли си какво каза на 13 декември 2021 година Кирил Петков като министър-председател? Каза, че няма да ползва НСО и ще ходи пеша!

Втори: Днес пеша ли е ходил, или е бил в кола на НСО?

Трети: Като какъв Кирил Петков е бил в кола на НСО? Той не е нито министър-председател, нито председател на НС, нито президент.

Четвърти: Колко пъти коли на НСО са предизвиквали катастрофи с наглото си шофиране по пътищата?

Пети: Дали мислите, че при този зверски удар, след който има починал човек, колата, в която е бил Кирил Петков, се е движела с разрешената скорост?

Шести въпрос: Намираме се в предизборна кампания. Всяка една партия и всеки един народен представител са уведомени, че по време на кампанията не може да ползват за транспорт служебните коли от Народното Събрание. Кой е Кирил Петков?

Седми: Като какъв Найо Тицин се е возил в колата на НСО до Кирил Петков?

Осми: А знаете ли, че същият този Найо Тицин публикува веднага след тази трагедия ето тази снимка от катастрофата с безумния текст: “Човек не знае като се събуди какво му е писано да се случи през деня.” Тъкмо са убили човек и да качат във ФБ такава снимка, с такъв текст…

Девети: Според вас, осъзнават ли трагедията?

Десети: Знаете ли, че и Лена Бориславова редовно се вози в кола на НСО? Като каква?

Единадесети: НСО какво им е? Като плаж Корал ли - държавна собственост за лични нужди?

Дванадесети: Колко пъти още трябва да се случи нещо подобно, за да осъзнаем, че разни хора се мислят за привилегировани?

Докога?

И тринадесети въпрос: След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой?

Едва ли някой ще ми отговори на тези въпроси, защото тези, които трябва да ми отговорят, ще мълчат като риби. Или защото не искат да ми отговорят, или защото са гузни. Но аз мисля, че на повечето въпроси може да си отговори всеки нормален човек, който чете това, което съм написал.

Няма такава държава!", написа Трифонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    13
    до 12
    чети #10
  • -3
    12
    Fuck Putin
    Слави Трифонов е нагла руска подлога. Въпросите му са неадекватни. Ако е загрижен толкова защо не е задал същите въпроси много по рано преди 20 години, към господарите си Доган, Първанов, Борисов, и останалите . Как да отиде пеша до Варна бе руски плешив боклук?! Аз ще гласувам за ПП защото всички останали системни русоидни партии плюят против тях, което е гаранция, че ПП са единствените които искат да променят България.
  • 4
    11
    Rs
    Въпросите са адекватни
  • 6
    10
    до читателя
    Какъв е слави в случая изобщо не е интересно! Интересни са въпросите, които явно хич не ви отърват на вас умнокрасивите жълтопаветници! Та да те попитам и аз, на някой от въпросите имаш ли конкретен отговор?!?
  • 2
    9
    до 6
    В случая не е мнение, а са факти. Дано усещаш разликата между двете понятия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари