Бойко Борисов: Петков и Василев, как си представяте да дебатираме, като поръчахте незаконния ми арест?!

3
Пожелавам Ви още идеи за черна кампания, с която заливате обществото! Така може би няма да се класирате и втори, написа лидерът на ГЕРБ
Пожелавам Ви още идеи за черна кампания, с която заливате обществото! Така може би няма да се класирате и втори, написа лидерът на ГЕРБ Снимка: Big 5

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов категорично отхвърли възможността за дебат с Кирил Петков и Асен Василев от "Продължаваме промяната"

Той им отговори в профила си във Facebook.

Кирил Петков предизвика Бойко Борисов на предизборен дебат

"Господа Петков и Василев, как си представяте да дебатирам с Вас, които поръчахте и организирахте незаконния ми арест?! Потвърден като незаконен на две съдебни инстанции. Бих дебатирал с всеки гражданин, спазващ законите и Конституцията на страната. Нито Вие г-н Петков, нито Вие г-н Василев, отговаряте на този профил. Пожелавам Ви още идеи за черна кампания, с която заливате обществото! Така може би няма да се класирате и втори. Живеем в демократична държава, в която нас, гражданите, не ни е страх!", написа Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    16
    русенец
    Прав е, как ще се преговаря с хора, които поръчаха незаконен арест. Хора, които поръчаха на дъртия и покорен пес - Бойко Рашков този цирк. Същият този Бойко Рашков, който говореше само празни приказки, а остави границата на България разграден двор. Изпълнявайки мократа поръчка на двамата харвардци, той забрави всички останали свои функции на министър на вътрешните работи и се стигна до наглостта границата да бъде премината с бус през металното съоръжение. В резултат на неговото бездействие повече от година загинаха двама млади полицаи при изпълнение на своя служебен дълг. И продължават да ми говорят, че ще лансират пенсионирания Рашков за шеф на КОНПИ. Какво, държавата е бюро за трудоустрояване на пенсионери ли? Ами то Бойко Рашков се изравни с Цецко Цветанов, имам предвид изравни се по капацитет. Но по брой на имотите Бойко Рашков е недостижим. И докато Бойко Борисов успя да се разграничи от Цветанов, двете харвардски гурута учудващо са прилепени към Бойко Рашков. Или той ги държи с някакво компромати, както е свикнал от годините на соца.
  • 3
    15
    Б О Й К О
    .....С КИРЕ - ПАРАПЕТА , ДЕБАТ САМО НА Р И Н Г А ! ДА ВИДИМ , КОЙ Е СТРАХЛИВ ? ТЕ ТОГАВА ЩЕ ИМА - ROCK AND ROLL !
  • -3
    14
    Точно така
    Бат Бойко мачкай ги, да се пукат от яд и злоба!!!
  • 2
    13
    12- и геребраст
    Че как Бат" ти Бойко ще смачка, след като той самият е толкова смачкан, колкото и спаружената му гюдерийка в гащите! Ама нищо, опитай да й подухаш, ще изкараш някой лев!
  • -1
    12
    Така трябва
    Бат Бойко давай, смачкай ги!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари