БОЕЦ: Пламен Тончев трябва да бъде отстранен незабавно, но тези измамници няма да го махнат!

0
Ще бъде сменен, когато Пеевски каже и посочи своят човек за шеф на ДАНС, смятат от Гражданското движение
Ще бъде сменен, когато Пеевски каже и посочи своят човек за шеф на ДАНС, смятат от Гражданското движение Снимка: Георги Георгиев / Facebook

Ще бъде сменен, когато Пеевски каже и посочи своят човек за шеф на ДАНС, смятат от Гражданското движение

Сглобката - ПП-ДБ и Денков НЕ искат да сменят Пламен Тончев. Играе се поредния цирк и то от доста време. БОЕЦ им предоставихме документи за извършени закононарушения от Тончев - категоричен аргумент за неговото отстраняване и подвеждане под отговорност, но те укриха документите и мълчат. Денков не използва този документ в искането си до Радев.

Същото е и за противоборството им с Радев. БОЕЦ им предоставихме документи за действия на Радев заплашващи националната сигурност с искане за импийчмънт и ПП-ДБ мълчат, а Кирил и Христо ми обясняват как не искат да се конфронтират с президента щото имал голям рейтинг.

Пламен Тончев трябва да бъде отстранен незабавно, но тези измамници няма да го махнат. Ще бъде сменен, когато Пеевски каже и посочи своят човек за шеф на ДАНС. Разбирай - Орешарски не можа, но ПП-ДБ ще направят Пеевски и шеф на ДАНС освен шеф на Парламента и правителството.

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари