Димитър Стоянов: Мотивите на Денков за оставката на председателя на ДАНС са нефелни

0
Президентът няма основание да освободи шефа на ДАНС, коментира секретарят по сигурността на Румен Радев
Президентът няма основание да освободи шефа на ДАНС, коментира секретарят по сигурността на Румен Радев Видео: NOVA

Президентът няма основание да освободи шефа на ДАНС, коментира секретарят по сигурността на Румен Радев

След всичко, което стана с машинното гласуване в рамките на отминалите вече местни избори, премиерът Николай Денков официално поиска оставката на председателя на ДАНС Пламен Тончев. Досега обаче държавният глава не е изразил съгласие да я разпише.

„Аз съм подготвил моето писмено становище към президента Румен Радев с отрицателно мнение, тоест да не бъде подписана оставката на председателя на ДАНС, заяви в студиото на „Здравей, България” по NOVA Димитър Стоянов, бивш служебен военен министър и секретар по сигурността на Румен Радев.

По думите му, мотивите, които са посочени от министър-председателя, са „нефелни”. „Те са толкова несъществени, че аз не виждам причина да се предприеме такова действие”, коментира още той.

Стоянов коментира и информацията, че Денков е поискал от агенцията доклад за сигурността на машините, но не е получил такъв. „Дали наистина го е поискал? Нека да излезе и да каже с кой документ е изпратил такова искане към ДАНС. Аз се съмнявам, че има такова”, каза секретарят по сигурността. Според Димитър Стоянов, на това правителство „всички са му виновни”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    абе уж сте
    умни и красиви, пък сте си бая тъпички, така и не запомнихте, че формата на летците е с черни чорапи! Ама то от тръшкане по паважа акъл се не събира! Та на въпроса, когато данс гони руски шпиони и се има доверие, а когато извади кирливите ризи на правителството не е удобна! Що така бе, миме?!?
  • -2
    4
    pepo
    Ватниците 2 и 3 -чемодан,вокзал ,Москва заедно със зелените чорапи
  • -1
    3
    до 1
    Той има три пъти повече гласове от вас и то мажоритарно, така че, а сопри се, да'н получиш Ънфаркт!
  • -2
    2
    А, да!
    Не знам кой си, коментатор номер едно, но намали малко злобата си
  • 2
    1
    А не!
    Няма по-нефелно нещо от миризливия зелен чорап, незаслужено заемащ все още висок пост в нашата държава, а унизително покорен слуга на друга, и всичките послушковци нещастни покрай него. Най-правилно би било да бъдат съдени за държавна измяна, но понеже няма да се случи, поне да не даваме възможност отново да вилнее със служебните си правителства. А човешки погледнато - човекът има нужда и от сериозна психологична помощ и сериозно лечение, тази злоба е довела до сериозни ментални увреждания.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари