БОЕЦ искат импийчмънт на Румен Радев на протест

1
Стотици се събраха на протест пред "Дондуков 2" тази вечер, за да поискат импийчмънт на президента Румен Радев.
Стотици се събраха на протест пред "Дондуков 2" тази вечер, за да поискат импийчмънт на президента Румен Радев. Снимка: Facebook

Стотици се събраха на протест пред "Дондуков 2" тази вечер, за да поискат импийчмънт на президента Румен Радев.

В протеста, организиран от БОЕЦ, се включиха и кандидат-депутатите Иван Калчев-Глиги и Васил Гюров. Те заявиха, че ако влязат в 49-ото НС, първата им задача ще бъде започването на процедура по импийчмънт на Радев, както и изпращането на военна помощ за Украйна.

Георги Георгиев от БОЕЦ заяви, че Радев може да бъде обвинен за държавна измяна заради позицията му за войната в Украйна.

В началото на месеца лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов обяви, че има основание за импийчмънт, ако заради Радев не сме изпращали оръжия на Украйна. Той каза, че в следващия парламент ще има комисия за проверка на действията на служебния кабинет по отношение на изпълнението на решението на предишното НС за военната помощ за Украйна. Атанасов е на мнение, че трябва да се провери дали неизпълнението на решението за военната помощ се е случвало по разпореждане на президента Румен Радев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    измяна
    "Георги Георгиев от БОЕЦ заяви, че Радев може да бъде обвинен за държавна измяна заради позицията му за войната в Украйна." - според тоя чукундур, Радев на коя държава е президент? Държавна измяна е, когато измени на родината си, а не на Украйна и нато. ГГ е изменник "боец".
  • 2
    4
    Анализатор
    Гошо тъпото,Пешо спринцовката,забравени от Господ елементи,се търкалят в краката на най почитаният и уважаван от народа ни президент Р.Радев.Развели знамената на ястребите зад Океана,на провинцията Украйна,грачат като гарги предвестници на зимата.Чуждопоклонници сме,предатели, до днес не знаем кой предаде В.Левски и кой уби Хр. Ботев.
  • 5
    3
    щом
    и глиги е кандидат-депутат, баси държавата!
  • 7
    2
    ...
    Гога, едно време ти се радвах, като скача срещу Каскета. Викаш него го вкарахте в затвора, та сега си вдигнал на мерник генерала? Жалка работа.
  • 7
    1
    Хаха
    Софиянци могат само да му ядат х.я на президента. Болни и промити мозъци са там
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари