Бивш руски депутат: Путин е заплаха за България и Европа

0
Генадий Гудков призова България да не признава изборите в Русия
Генадий Гудков призова България да не признава изборите в Русия Видео: NOVA

Генадий Гудков призова България да не признава изборите в Русия

Смъртта на Навални беше шок за нас. Отказвахме да повярваме, че това е истина. Когато шокът премина, разбрахме, че убийството му е било подготвено предварително. Смятам, че режимът в Русия е решил да умъртви Навални. Властта го превърна в Исус Христос. Това каза бившият депутат от руската Дума Генадий Гудков в ефира на предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS.

Той изрази мнение, че вероятно Навални се е надявал, че няма да бъде арестуван при завръщането си в Русия и няма да бъде убит.

„Путин е злобен и отмъстителен. Показва, че нищо не може да го спре, готов е на всичко. Така изпраща сигнал, че няма да се ограничи в никакви рамки – нито на закона, нито на морала. Путин е най-голямото световно зло, което е лишено от човешки качества“, категоричен е бившият депутат. Той заяви, че руският президент трябва да бъде победен.

По думите на Гудков властта иска да скрие следите от престъплението и това, че Навални е държан в нечовешки условия. „Това е бавна смърт, затова искат да покрият нещо, което са направили с него“, заяви ексдепутатът. Той посочи, че няма закон, който да позволи тялото на Навални да не бъде предадено на близките му.

Има повече добри хора, но лошите са по-добре организирани“, смята Гудков.

За предстоящите избори за президент в Русия той напомни призива на бюлетините да бъде написано името на Алексей Навални. „Искам да се обърна към българските политици и държава: Не признавайте криминалният престъпник, защото изборите ще бъдат фалшифицирани. Не признавайте резултатите от тези избори. Путин е враг на Русия, враг на България. Непризнаването ще има за него вътрешни последствия и това ще спомогне за отслабването на режима в близко бъдеще. Ще бъде важен сигнал, че той вече не е приет в света“, заяви Гудков.

По думите му в „черния списък“ на Кремъл ще влизат все повече и повече хора и това ще продължи, докато Путин е на власт.

Той е заплаха за България и Европа. В света няма да има мир, докато режимът му не бъде унищожен“, заяви бившият депутат. И добави, че това може да се случи с военната победа на Украйна. Според Гудков страната трябва да бъде подпомогната по всички възможни начини.

Депутатът определи Путин като „втория Хитлер за Европа“.

Тъкър Карлсън даде трибуна на един палач и убиец. Той даде трибуна на един военнопрестъпник и изпълни определена политическа задача“, каза още Гудков в коментар за първото интервю на руския държавен глава за западен журналист от началото на войната в Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    11g24g 9okto
    Zzzzzz👀💀👀👀💀✍️✍️✍️✍️❤️‍🔥💔❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🌑🌑🦊🦊🧐☠️🤓🤓☠️🕳️🕳️❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🌿🌿🌷🌷🌷❤️‍🔥💅🖐️👏🤳🙏💀💀💅🦊🦊🦊🤤🤤🤤🙃🙃🤓🤓🤓💩💩☠️☠️😼🕳️☠️💩🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑
  • 10
    1
    Явно и в Русия има предатели,...
    И защо Путин да си навлича кахъри месец преди изборите? Или нахални, седейки в "мест отдаленных" му прави "сечено"? А и самията Генадий Гудков, либерална гнъс, защо не громи Путин в Русия, а си живурка у нас? Правилно, щото е "чужд агент", баш като нахални и появи ли се в Матушката - техния бай Ставри го очаква! А дали ще признаем изборите или не - на Руския народ му е все едно! 19 000 санкции и ...фащ и ЕС у киреча! Та ... бегай, че ида! И, кой очисти нашто момче - правилно, цру и ми6, за ... нещо си! Обаче! No pasaran, бацета евро-нещо си! Анадънму?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари