Кремъл: Путин не е гледал видеообръщението на Юлия Навална

0
Твърдението ѝ, че покойният ѝ съпруг е бил отровен с нервнопаралитичния агент „Новичок“, е неоснователно, каза Дмитрий Песков
Твърдението ѝ, че покойният ѝ съпруг е бил отровен с нервнопаралитичния агент „Новичок“, е неоснователно, каза Дмитрий Песков Снимка: кадър You Tube

Твърдението ѝ, че покойният ѝ съпруг е бил отровен с нервнопаралитичния агент „Новичок“, е неоснователно, каза Дмитрий Песков

Руският президент Владимир Путин не е гледал видеообръщението на Юлия Навална, но твърдението ѝ, че покойният ѝ съпруг Алексей Навални е бил отровен с нервнопаралитичния агент „Новичок“ е неоснователно, каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Ройтерс и БТА.

Запитан за твърденията на Навална, че Путин е убил съпруга ѝ, Песков посочи, че няма да коментира думите на жена, която наскоро е останала вдовица.

Но говорителят на Кремъл подчерта, че като цяло обвиненията, че Путин е отговорен за смъртта на Алексей Навални, са абсолютно неоснователни и противни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    фена на Путин
    Признавам, добре се криви в обръщението. Още малко и щях да се просълзя. Иначе съдържанието на брътвежа и е пълен булшит. Неиният нахален мъж, финансиран отвън агент, имаше 2,3% одобрение. Гледал съм доста от неговите така наречени "митинги". Просташки цинизъм и озлобен хейт се носят от тях. Затова и му приключи живота по такъв жалък начин. С огромен интерес ще следя неиното продължение на нещата му. Не я чака нищо хубаво.
  • -2
    3
    фен на путлерчо
    Какво има да й гледа на тази фащка крава! Путлерчо си гледа на шавливата гимнастичка шумдата в имението за милиарди, нищо че не може да свърши работа де! Слава РуZZшлямия!
  • 3
    2
    юлката,
    за две години не намери време да отиде на свиждане със съпруга си, но злите езици говорят/ бившата ѝ сътрудничка Ана Гончар/, че е имала време за Евгений Чичваркин, и особено за Ицето Грозев
  • 1
    1
    Сергей
    Жена му на Навални откровено се хилеше с любовника си,казвайми че уж го обича.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари