Тъкър Карлсън: Борис Джонсън ми поиска 1 милиона долара, за да ми даде интервю

0
Карлсън сравни Джонсън с Путин. „Путин не е поискал милион долара!"
Карлсън сравни Джонсън с Путин. „Путин не е поискал милион долара!"

Карлсън сравни Джонсън с Путин. „Путин не е поискал милион долара!"

Тъкър Карлсън твърди, че бившият британски премиер Борис Джонсън е поискал от него 1 млн. долара, за да му даде интервю на тема Украйна. Американският журналист обяви това пред The Blaze.

Тъкър нашумя през последните седмици, след като взе интервю от Владимир Путин.

Борис Джонсън ме нарича инструмент на Кремъл или нещо подобно. И аз си мисля: „Неговото име всъщност не е Борис“, както съм сигурен, че знаете. Името му е Алекс Джонсън. Той се наричаше Борис в гимназията. Така че човекът, който се нарича Борис, ме обвинява, че съм аз инструмент на Кремъл, заяви Тъкър Карлсън.

Американският журналист обяви, че твърденията, че е "маша на Кремъл" са го подразнили и той моментално е подал заявление за интервю с бившия премиер на Великобритания. Свързал се с хора, които са близки до Борис Джонсън.

„Един от неговите съветници се свързва с мен и каза: „Той ще говори с вас, но това ще ви струва милион долара", твърди американецът.

Карлсън сравни Джонсън с Путин. „Путин не е поискал милион долара!", добави той.

Към момента Борис Джонсън не е отговорил на твърденията на Тъкър Джонсън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари