Безплатно обучение по електронна търговия в Русе

0
Първата конференция на Академията по електронна търговия ще е на 19 март
Първата конференция на Академията по електронна търговия ще е на 19 март

Първата конференция на Академията по електронна търговия „eCommerce Academy“ ще се състои на 19 март 2016 година от 10 до 18 часа в Русе. Тя е първото от серия събития, което благодарение на своя домакин - Русенският университет “Ангел Кънчев” - ще се проведе в една от най-модерните конферентни зали в България - "Канев център", информира вестник "Бряг".

Академията е проект, който цели създаване на общество от специалисти и работещи професионалисти в сферата на електронната търговия. Бранш, който бележи завидни ръстове и с това определено затвърждава мнението, че светът се дигитализира и всеки търговец или производител, разполагащ с продукт или услуга, рано или късно ще трябва да пренесе своя бизнес в онлайн пространството. Колкото по-рано се направи това, толкова по-скоро ще може да отчете и резултатите от това конкурентно предимство, коментират специалистите.

Ежемесечни семинари ще повишават компетентността на онлайн търговците,  чрез срещи с лектори, доказани специалисти в бранша. Чрез серия от работни групи, всеки един ще може да подобри личните си и професионални качества в различни сфери на електронната търговия, като оптимизация за търсещи машини, онлайн маркетиране, работа със социални мрежи, e-mail маркетинг, спедиция и логистика, новости в нормативната уредба и много други.

Помислено е и за начинаещите търговци, които все още нямат изграден магазин, но имат желание да започнат свой собствен бизнес в безкрайния океан на Интернет. Точно за тях е обучението Fresh start с възможност да изпробват безплатни платформи и с малко помощ да създадат първия си онлайн магазин, в който да тестват различни стратегии.

eCommerce Academy Conference ще положи началото на тази програма от събития, като ще привлече широк кръг от хора. Форумът е напълно безплатен, а лекторите в него са някои от най-изявените специалисти в бранша:

Жюстин Томс - водещ експерт в областта на онлайн медиите и онлайн маркетинга,

Николай Събев - основател и управител на "Еконт Експрес", Димитър Димитров - специалист в сферата на оптимизация за търсещи машини (SEO),

Христо Атанасов - водещ консултант в сферата на дигиталния маркетинг,

Петър и Николай Илиеви - създатели на платформата Cloudcart, Борислав и Юлиян Бориславови - собственици и ръководители на един от най-големите хостинг доставчици в България,

Огнян Лахчев - маркетплейс мениджър на eMag за България.

Всички желаещи да бъдат част от това събитие могат да се запишат чрез регистрационната форма в сайта на Академията: http://ecommercebg.com

Източник: Вестник Бряг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари