Белият дом: Помощта на САЩ за Украйна е "спряна"

0
Джон Кърби​: Помощта, която оказвахме, в момента е спряна
Джон Кърби​: Помощта, която оказвахме, в момента е спряна Снимка: АП / БТА

Джон Кърби​: Помощта, която оказвахме, в момента е спряна

Помощта на САЩ за Украйна в борбата ѝ срещу Русия е спряна, съобщи днес Белият дом, докато преговорите във Вашингтон продължават по отношение на пакет от помощи, който може да бъде обвързан с преразглеждане на мерките за сигурност на границата, предаде Ройтерс.

"Помощта, която оказвахме, в момента е спряна", каза пред репортери говорителят на Белия дом по въпросите на националната сигурност Джон Кърби.

За ситуацията в Близкия изток Кърби заяви, че Газа е изправена пред сериозни продоволствени проблеми на фона на усилията за вкарване на повече хуманитарна помощ на територията на ивицата. Според него броят на камионите, които влизат в Газа, не е достатъчен.

"Има много глад в Газа", изтъкна той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    фена на Путин
    Прелъстиха я, олъгаха я, обезчестиха я, доста грубо, свършиха и на лицето и я заебаха посред зима на улицата. Ебаха майката на най-голямата страна в европа. Класически стил американска приказка. Глупавите държави, готови да бъдат употребени по същия начин не свършват. Нови и нови чакат на опашка да получат от същото в името на "демокрацията". Киев сега е -10°, на много места няма ток, вода, елементарни хранителни продукти не са достъпни заради корупция и инфлация, но чакат с влажни очи 20 самолета от Белгия и малко долари от сащ. Колко прост и безвъзвратно загубен народ.
  • 5
    2
    DiKe
    Запалихте чергата на Украйна,Европа и цял свят и се измъквате по терлици и пръдня.Този сценарии го има документиран вече много пъти в исторически план.Политиците на Европа и нейните държави поука ако не са си взели значи не стават за тая работа и образованието им е под съмнение.Европа става буфер между САЩ и Русия.
  • 3
    1
    !@#$
    Дето са викали старите хора :"И за чий ги ручахме жабетата".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари