Бащата на шофьора, прегазил двама младежи: Той не е джигит, а дете за пример

5
Станало е инцидентно, не мога да си го обясня, каза Марио Антонов
Станало е инцидентно, не мога да си го обясня, каза Марио Антонов Снимка: стоп кадър / NOVA

Станало е инцидентно, не мога да си го обясня, каза Марио Антонов

"Просто дете за пример. Той не е джигит и не човек, който обича високите скорости. Не, че е мой син, просто е станало инцидентно. Не мога да си го обясня”. Това каза пред NOVA Марио Антонов - баща на шофьора, блъснал двама младежи на столичния бул. „Сливница” при тежка катастрофа.

Ние сме в шок, много ни боли за децата. Нямам сила. Само лекарства пием и плачем за тези деца, които са загинали, и за нашето. Никой не е искал да стане тази трагедия”, казва бабата на шофьора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    до „Съдбата“
    На човек, който не управлява МПС може ли да му се случи това? Не. Познавам хора (не става дума за мен), които ако трябва да шофират не си позволяват и капка алкохол, които сядат зад волана с изключителна отговорност и при никакви обстоятелства не си позволяват да превишават максимално допустимата скорост ДВА ПЪТИ. На тях може ли това да има се случи? Не. И после виждам написаното от теб: две изречения, от които едното съставно, без нито един препинателен знак. „Айде бегай у лево!“
  • 2
    4
    Мда
    Поредният циганин, който смята, че 1.Е безсмъртен 2.Е над закона. Защото така ги научи полицията. А Гешев не обикаляше ли ромските махали????
  • 13
    3
    Балканеца
    По принцип в нашата държава сме свикнали всички убийци да са деца за пример. Съгласявам се с комент 1, по- добре да замълчи отколкото да говори глупости. Ама човешката наглост е безгранична.
  • 2
    2
    Съдба
    На всеки може да му се случи белата става за секунда така че утре могат така да говорят така за вас
  • 8
    1
    Josh
    По-добре човек да мълчи, отколкото да говори такива несмислени неща. Тогава всеки да прегази някого и после да говори все едно нищо не се е случило. Абе хора съвестта Ви никак ли не боли. Как може да нормализирате такава трагедия. 👎🏻😶
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари