Автобус пропадна в дупка от водния цикъл в Сливен

0
Трета година хората живеят сред кал и разкопани улици, които са непроходими
Трета година хората живеят сред кал и разкопани улици, които са непроходими Видео: bTV

При инцидента няма пострадали

Автобус с пътници пропадна в дука от водния цикъл в Сливен. При инцидента в кв. „Речица“ няма пострадали, но трета година хората живеят сред кал и разкопани улици, които са непроходими.

Извънредно служители на дружеството са работили до много късно вечерта, информира bTV.

Жителите се оплакаха, че не могат да стигнат до работа и трябва да излизат половин част по-рано, за да преминат през улицата.

От ВиК дадоха обяснение на събралите се хора. „Контролните функции се изпълняват от фирма „Надзор“, която изпълнява надзора. В момента в квартала вървят два проекта.“, каза инж. Куртев от ВиК.

За в бъдеще няма да се получават така нещата. Контролът ще бъде по засилен от наша страна, ще потърсим отговорност на фирмата „Надзор“, каза инж. Куртев.

Изпълняваме два проекта в квартал „Речица“. Много тежки за условията за работа, много са стари водопроводите, които се компрометират при изпълнението. Проектът се изпълнява от една година, а срока му е до края на тази. Правим всичко възможно да завършим навреме. След месец започва възстановяването по улиците по които се работи“, заяви инж. Илияна Малчева от фирмата изпълнител.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари