Код червено за русенските улици

9

Борислав Пасев сигнализира за опасна дупка на улица "Николаевска" 5 в Русе

"Внимавайте! На улица "Николаевска" 5 се отвори и дупка", написа русенецът във фейсбук и публикува снимки от изкърпения асфалт със зейналата в него дупка.

"Така е по проект - там ще е входа на тунела за новата подземна магистрала" изказва шеговито предположение някой, а друг шофьор направо излива възмущението си:

"Думи имам ли - не

Нерви имам ли - не

Учудвам ли се - не

Имам ли пари за ремонти на колата - не

Има ли път в моя роден град - не

Ще има ли път в близките 6 години - не

П.С.: Много са причините да не се развива града, но да ни оставите без асфалт? Това вече е прекалено."

Положението с улиците, уви, е подобно на много места из града ни.

По-рано ви съобщихме за пропадане и на кръстовището на Пантеона, а русенци споделят за проблемни пътни участъци и в квартал "Дружба", по улица "Муткурова", срещу Автогарата и на Охлюва. Водният цикъл тотално съсипа инфраструктурата в Русе и се питаме колко време ще е необходимо, за да имаме нормални пътища в нашия европейски град?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    До Йордан
    А ти каква кола караш, че да не се чупи ми е много интересно? Щото аз съм с джип, на рама, не паркетник, лифнат, с подсилено окачване, с две думи - подготвен, и пак правих предница...че и задна стаб-щанга се огъна?! Интересно ми е просто какви са ти критериите за кола?
  • -4
    10
    Йордан
    А Този със потрошената предница защо не се хване и той да направи ремонта на ВиК, като е толкова ГОЛЯМ познавач? И как ще си разбиеш колата, ако спазваш ПДП, който разрешава не повече от 50 км.скорост за движение???? Купи си свястна кола, която не се разбива, и карай внимателно, цървул безподобен, идиот скопен...Остави го Милков, не той прави ремонта, защото ремонта САМО съвпада с неговия мандат!
  • 2
    9
    До 8
    Сложи си очила бе боклук! Виж кви са пробити улиците в града! 7 ти е дал аргументи бол! Ама това че си тъпа надрусана бръмчалка си е твой проблем!
  • -1
    8
    друг русенец
    Репликата ми е към №7. Не виждам аргументи и факти в коментара. Виждам само простащина. Да се чуди човек как са публикували подобен коментар. В България простаци, дал господ!
  • 10
    7
    До друг русенец
    Олигофрена си ти бе путка майна третополова! Я ходи да те праскат мангалята и недей фъфли! Колко пари налях за ремонти на колата заради тва ВиК с 3лв кубика вода 2 пъти е качена миналата година наясно ли си педерастче! Да не говорим, че ебах майката на цялата предница на колата и на джантите на нова кола заради некадърно нарязан асфалт и запълнен с каквото дойде!!!! Я виж, Волов я Виж кръстовището на пантеона, ами плиска и доростол?????? Нещо да кажеш???? Ти еба платената мишка аз на тебе!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари