Водният цикъл затваря част от улица „Панайот Хитов“

0
Призовават се водачите на превозни средства да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели
Призовават се водачите на превозни средства да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели Снимка: Община Русе

Движението на превозните средства ще се осъществява по обходни маршрути

Община Русе информира водачите на МПС и жителите на гр. Русе, че във връзка с изпълнението на проекта на ВиК: „Реконструкция на ВиК мрежи в гр. Русе; Етап I - „Реконструкция на канализационни колектори и прилежащи водопроводи“, считано от 8:00 ч. на 6 април до 18:00 на 7 април се затваря за движение на МПС ул. „Панайот Хитов“ - в участъка от кръстовището с бул. „Цар Освободител“ до кръстовището с ул. „Муткурова“ за извършване на краткотрайни строителни и ремонтни дейности.

Движението на МПС ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:

- в посока ул. „Борисова“ - от бул. „Цар Освободител“ по ул. „Оборище“, ул. „Муткурова“ и по отворената част на ул. „Панайот Хитов“;

- в посока бул. „Цар Освободител“ - от ул. „Борисова“ по ул. „Неофит Бозвели“ и по съседните отворени за движение улици.

Призовават се водачите на превозни средства да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    7
    мм
    не оставихте здрава улица попиляхме си колите довършихте го този и нез друго западащ град
  • 6
    6

    Ей дълъг цикъл, много лютеница сварихме!
  • 7
    5
    Пренджо
    Град затварям, ципа на пантульона не. Сега ми се е паднало, сега ще жъна.
  • 11
    4
    пънчо
    целият град съм затворил!
  • 5
    3
    Анонимен
    защо изопщо комунистическияа нерез не затвори градът по лесно ще му е
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари