Авария на ВиК спря водата по булевард "Цар Освободител"

1
За нуждите на потребителите ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на булевард „Родина“ и улица „Васил Друмев“
За нуждите на потребителите ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на булевард „Родина“ и улица „Васил Друмев“ Снимка: Dunavmost / Архив

За нуждите на потребителите ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на булевард „Родина“ и улица „Васил Друмев“

От „Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе уведомяват своите абонати, че поради възникнала авария на водопровод по булевард „Цар Освободител“ е нарушено нормалното водоподаване на абонати по улица „Шипка“ в участъка от бул. „Цар Освободител“ до жп прелеза, ул. „Лозенград“, бул. „Родина“, ул. „Розова долина“; ул. „Босилеград“ ул. „Стряма“; ул. „Васил Друмев“, ул. „Юрий Венелин“, ул. „Панагюрище“ и ул. „Карлък“.

До възстановяване на нормалното водоподаване за нуждите на потребителите ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на булевард „Родина“ и улица „Васил Друмев“.

„Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе предварително се извиняват за причиненото неудобство и благодарят за разбирането.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    До гражданка
    Защото са си платили на правилните хора. Трудно ще е на русенци.Все повече ще се убеждават ,колко не могат.
  • 3
    2
    Гражданка
    Е, няма такива некадърници като тези от ВиК! Уникални са! Не знам още защо ги търпим!
  • 15
    1
    Некадърна работа
    Водоноска?! Сигурно се шегуват. Баба ти Гина от петия етаж дето едва стига до магазина с бастунката да си купи хляб ще ходи да мъкне туби с вода?! Цял ден не могат да направят една връзка. След това авария. Как преди тяхната намеса всичко работеше?! Некадърно изпълнение на целият воден цикъл. Кал, мизерия, пропадания, аварии където пипнат. И накрая 5 лева за кубик, на какво отгоре?! Русе заприлича на град от Украйна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари