Атанас Зафиров: Служебният кабинет ще обслужва интересите на ГЕРБ и ДПС

0
Още днес станахме свидетели на уволнение на добър кадър на БСП
Още днес станахме свидетели на уволнение на добър кадър на БСП Снимка: БНТ

Още днес станахме свидетели на уволнение на добър кадър на БСП

В нашия устав изрично е записано, че Националният съвет утвърждава евентуални членове на служебните кабинети. Сега това не стана и липсваше диалог при формирането на служебното правителство. Всички наши тези за реваншизъм се потвърждават. В петък Националният съвет ще реши дали ще има наказания за тримата министри членове на БСП (Весела Лечева, Крум Зарков и Явор Гечев - бел.ред.).

Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ Атанас Зафиров от БСП, който коментира служебния кабинет "Донев".

"Още днес станахме свидетели на уволнение на добър кадър на БСП. Работата на служебното правителство е да организира честни избори. Ние питаме - този активист на БСП ли е заплаха за провеждането на честните избори? Служебното правителство не бива да излиза извън своите прерогативи. Този служебен кабинет ще обслужва ГЕРБ и ДПС", категоричен бе той.

"Ясно се видя кои са партиите, които наистина искат промяна, водят борба с корупцията и водят социална политика. Аз се надявам в следващия парламент да имаме възможност да формираме нова коалиция с тях. Смятам, че сме на прав път и времето ще го докаже. Аз съм сигурен, че на тези избори ще влезем още по-консолидирани. БСП е доказала, че е партия на диалога", завърши Зафиров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    мнение
    Нинова ,чий интереси обслужваше?Смени кадърни с некадърни!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари