Атанас Зафиров: Големият губещ от изборите е ГЕРБ

0
Изказванията на Ваня Григорова нямат нищо общо с позицията на БСП, каза заместник-председателят на партията
Изказванията на Ваня Григорова нямат нищо общо с позицията на БСП, каза заместник-председателят на партията Снимка: БГНЕС / архив

Изказванията на Ваня Григорова нямат нищо общо с позицията на БСП, каза заместник-председателят на партията

Не мога по никакъв начин да коментирам случващото се в ДПС. Те направиха добра кампания и пожелавам успех на техните кметове. Самите колеги от ДПС отказват да коментират оставката на Карадайъ и няма как аз да го направя, още по-малко да правя прогнози за парламентарната им група.

Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров, който коментира новината на деня за оставката на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ и резултатите от изминалите местни избори.

"БСП е удовлетворен от местните избори. Големият губещ е ГЕРБ. Всички партии губят и има отлив, единствено БСП покачва своите резултати. Всичко това показва, че БСП е стабилна в местната власт и в национален план. На думите на Бойко Борисов за коалиции с ПП-ДБ и "Възраждане" не трябва да се вярва кой знае колко много. Той казва едно сутринта и до вечерта то се е променило на 180 градуса. Факт е, че започна разграждането на модела ГЕРБ. Пак ще повторя, че те са най-големият губещ. Те губят своите хранилки на местно ниво", категоричен бе той.

"Екипът на Ваня Григорова е преценил, че трябва да се направи опит да се атакуват резултатите. Това си е тяхно право. Искам да уточня, че нейните изказвания в последните два дни нямат нищо общо с позицията на БСП. Мен най-ме притесниха думите ѝ, че не знае кой е финансирал кампанията ѝ. Също така искам да кажа, че без БСП не може да има обединение на лявото. На всички е ясно, че без подкрепата на БСП Ваня Григорова нямаше да постигне тези резултати. Питайте нея за амбициите ѝ и кой е финансирал кампанията ѝ. Тя непрекъснато опитваше да обяснява, че е надпартийна и не зависи от никой, но нека да каже кой направи и финансира тази кампания", призова Зафиров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Времето
    СДС, НДСВ, ГЕРБ....и много други партии и партийки, които идват, командарят и ограбват народа, и после си отиват.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари