Асен Василев: Според мен България би следвало да изпрати боеприпаси на Украйна

0
ова е личното ми мнение, но мнението на правителството като цяло е, че не трябва да се изпращат такива
ова е личното ми мнение, но мнението на правителството като цяло е, че не трябва да се изпращат такива Снимка: БГНЕС / Архив

"Според мен България би следвало да изпрати боеприпаси на Украйна. Това е личното ми мнение, но мнението на правителството като цяло е, че не трябва да се изпращат такива"

Това заяви в неделя пред Би Ти Ви вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев.

От началото на войната в Украйна вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова многократно заяви, че БСП са категорично против страната ни да изпрати военна помощ на Украйна.

Премиерът Кирил Петков също няколко пъти коментира, че това няма да се случи

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    10
    ===
    Най-добре снарядите и боеприпасите да си ги пъхне отзад и да отлита като Мюнхаузен от където е дошъл !
  • 6
    9
    darkaveng
    До 3 - баце, ако е вярно това - връщай дипломите и в Ъкрайна!
  • 3
    8
    до 7
    Прав си! Даже някои се гордеят, че са избрали идиоти като сегашните. Толкова са тъпи, че дори не разбират какво зло са причинили на себе си, на децата си и на внуците си. Като питах номер 3 какво е харесал в тях, той се скри. Иначе лъже, че е завършил висше.
  • 7
    7
    васил
    не стига че сме бедни но идиотите искат и да ни оставят гладни Вчера не искаше руски газ днеска ще изпраща снаряди Ние сме си виновни че избираме идиоти да ни ръководят
  • 10
    6
    до 3
    Иначе не ме дразни мнението на даден човек, а на ВИЦЕПРЕМИЕРА на РБ. Защото е идиот! Защото ще ни върне за няколко месеца по-назад отколкото Тиквата за 12 години.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари