Асен Василев ще открие икономическия форум "Шумът на парите 2022"

0
Срещата ще започне с панел "Банки", последван от новата тема за форума - "Устойчиво развитие"
Срещата ще започне с панел "Банки", последван от новата тема за форума - "Устойчиво развитие" Снимка: МФ

Вицепремиерът по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев ще открие икономическия форум "Шумът на парите 2022" днес в София

Това съобщават организаторите от Profit.bg и Sportal Media Group.

Срещата ще започне с панел "Банки", последван от новата тема за форума - "Устойчиво развитие". Програмата продължава с дискусии на тема "Лични финанси", "Е-Commerce" и "Имоти". Експертите ще обсъждат важни теми, като накъде ще се движат лихвите по кредитите и депозитите; как да "победим" инфлацията; как ще се развиват пазарите на суровини, валути и криптовалути до края на годината; ще продължи ли поскъпването на имотите у нас и много други.

Очаква се в дискусиите да се включат генералният директор на "Филип Морис България" Джордж Маргонис, изпълнителните директори на "ОББ", "Пощенска банка", "TBI Bank" и "БАКБ" Теодор Маринов, Асен Ягодин, Александър Димитров и Илиан Георгиев. Сред лекторите са още Емрах Сазак, член на Управителния съвет на "Алкомет"; Маню Моравенов, член на Съвета на директорите и изпълнителен директор на Българска фондова борса; Радослав Кошков, регионален мениджър на "Шнайдер Електрик" (Schneider Electric) за България, Албания, Северна Македония и Косово и други.

Стартът на 13-ото издание на икономическото събитие ще бъде даден в 09:30 ч. в Sofia Event Center.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари