Асен Василев е предложението на ПП за кандидат премиер

2
Кирил Петков е предложил вицепремиера и министър на финансите Асен Василев за кандидат за премиер
Кирил Петков е предложил вицепремиера и министър на финансите Асен Василев за кандидат за премиер Видео: БНТ

Кирил Петков е предложил вицепремиера и министър на финансите Асен Василев за кандидат за премиер

Това стана ясно от изявление на премиера в оставка за медиите.

"Днес се намираме на исторически вододел. Има възможността да продължим промяната за законова държава, която просперира, където обществените средства се харчат за обществени нужди или има риска да се върнем назад към задкулисието, чуждите интереси", започна изявлението си Петков.

Заяви, че няма да допуснем няколко неща: "България да вземе грешната посока, шепа хора да ограбват обществените средства, прокурорите да продължават да бездействат, чужди дипломати да дават ултиматум на българската държава".

"Няма да допуснем, защото не ни е страх",  каза Петков.

"Да, с БСП имаме различия по международните въпроси, с част от депутатите на ИТН имаме лични различия, но нищо не може да бъде по-важно от просперитета на България и да продължим промяната напред", каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Абе
    Пълен Провал да се махат. Скараха ни с Русия. Това никога не е било. А като се замисля каква зима ни чака, чак ми се реве... ДА ИЗЧЕЗВАТ!
  • 4
    2
    193854
    Кокво стана стани да седна докато мясното не е истинало. Е итези двамата са. големи наглеци .
  • 0
    1
    Гошо куче лошо
    Баце го играеше тежкар, Киро - юпи (кокейн-мокейн). Асенчо гледа все едно му се ака. Мисля, че е добър избор предвид, какво ни е научила историята. Никой няма да може копче да ни каже, за да не предизвика фонтан от фекални остроумия. И аз като Кирето, мислим да гласувам за аСенчо и си заминавам на Канадата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари