Арестуваха президента на украинската футболна федерация

4
Срещу Андрий Павелко беше образувано наказателно дело заради предполагаема фалшификация при изграждането на инсталация за изкуствена трева
Срещу Андрий Павелко беше образувано наказателно дело заради предполагаема фалшификация при изграждането на инсталация за изкуствена трева Снимка: АП

Срещу Андрий Павелко беше образувано наказателно дело заради предполагаема фалшификация при изграждането на инсталация за изкуствена трева

Президентът на украинската футболна федерация (УАФ) Андрий Павелко е бил арестуван, съобщава журналистът Константин Андриюк във вторник, цитиран от ТАСС и БТА. Мярката за неотклонение на Павелко е за срок от два месеца.

Главният секретар на УАФ Юрий Записоцки е задържан от властите за същия период.

Срещу Андрий Павелко беше образувано наказателно дело заради предполагаема фалшификация при изграждането на инсталация за изкуствена трева. От ръководството на украинската футболна централа категорично отрекоха обвиненията.

47-годишният Павелко може да бъде пуснат под гаранция при заплащане на 260 хиляди евро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    В мордор
    санацисти
  • 3
    1
    сащ са сатанисти
    Политическа намеса и айдееее - изгонване на усраинските отбори от всякакви спортове, но да е доживот! Но няма да стане, защото обратният (ненормален) свят се грижи в момента за агресорите от усрайна!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари