Украйна ще участва на Евро 2024

2
Володимир Зеленски поздрави украинския национален отбор по футбол за класирането на Евро 2024
Володимир Зеленски поздрави украинския национален отбор по футбол за класирането на Евро 2024 Снимка: Facebook

Володимир Зеленски поздрави украинския национален отбор по футбол за класирането на Евро 2024

Президентът на Украйна Володимир Зеленски благодари на националния отбор по футбол за класирането му за Европейското първенство по футбол, което ще се проведе в Германия това лято.

"Благодаря ви, момчета! Благодаря ти, отбор!" написа снощи Зеленски в "Телеграм" и добави: "Ако на украинците им е трудно, но те не се предават и продължават да се борят, то украинците неизбежно ще победят".

Украйна победи вчера Исландия с 2:1 и се класира за Евро 2024.

Украйна играе към група, където са още отборите на Румъния, Словакия и Белгия.

Страната се отбранява от военната инвазия на Русия, предприета преди повече от две години. Националният отбор и украинските клубове играят като гости на стадиони в други държави, отбелязва ДПА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Путин Хуйло
    Аз съм и специалистка по транссексуалността освен специалистка по лайната. А любимият ми футбол е този, в който ме бият две топки по задния двор! След това каква тор произвеждам, ум да ти зайде!
  • 6
    3
    До 2:
    Знаем, знаем, че си най-добрата специалистка по лайната! Отдалеч вониш на €вро- и укро-тезек, да те еба у гюбрето!
  • -9
    2
    Путин Хуйло
    Колко трябва да си простичък ,че да гледаш в чуждото канче.А нашето без война ни няма ни на никакво футболно първенство.Кой е за оплакване няма да коментирам.Товс сте вие руския бляд винаги в чуждото канче.Най-добрата тор е от руски блядове
  • 10
    1
    Иван Асен
    С какво.те и държава нямат.вместо да са на фронта и да бия по руснаците те футбол ще играят.ей за туй ще изчезнат от лицето на земята.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари