Ако се допусне, това е краят!

0
Земеделската земя е налапана вече, както всичко друго! Престъпно и на безценица! Чудовищно, но вярно!
Земеделската земя е налапана вече, както всичко друго! Престъпно и на безценица! Чудовищно, но вярно!

Ако се допусне, това е краят! Краят.

Емил Караниколов е министър на икономиката! Долази до този пост. Няма нужда да ви пояснявам, че в тоталитарната ни, напълно демократична република, министрите са нищо повече от парцалени кукли съшити с партийни конци. Лакирано нищо, което има за цел да бъде бушон за защита на политици-престъпници! Четвърт век безвремие.

Същото това нещо наречено министър, представено и промотирано от квотота на партия "Атака", реши да пробута отново темата за продажба на българската земеделска земя на чужденци!? Смятате, че това е негово хрумване? Грешите. Парцалените кукли били те и говорящи вербализират решения взети някъде на тъмно и доходно място. Все едно, решението е взето, остава да бъде прокарано - също като Истанбулската конвенция!

Впечатляващото в случая е, че земеделската земя отдавна се изкупи от подставени лица на чужденци. Има оставена законова вратичка за тази опция! И като вземем предвид, че братята ни от съседна Турция са наши аркадаши, значи няма проблем, нали? Пък и лично Волен Сидеров, мъдрец и патриот, е гарант за това! Нали Караниколов е негов!

Изненадани ли сте? Аз - не. Преди година време бивш депутат от "Атака" ми разказа подробно за една тайна вечеря между Доган и Волен в покрайнините на София. "Тематична среща" между съратници. След този разказ проверих и от други места информацията, но подробностите ще спестя и вие сами ще разберете защо.

Земеделската земя е налапана вече, както всичко друго! Престъпно и на безценица! Чудовищно, но вярно! Остава да се узакони това невиждано в целия ЕС престъпление. Бъдете крайни в противопоставянето си! Много крайни и силно мотивирани, защото маските падат. На тях падат маските - на нас се налага да паднат задръжките! Няма друг правилен ход!

Патриотарство тука всяко забравете...

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари