Абитуриенти "кацнаха" в градинка на главен булевард във Велико Търново

4
Шофирало е едно от момичетата, което има книжка от скоро
Шофирало е едно от момичетата, което има книжка от скоро Снимка: Facebook

Шофирало е едно от момичетата, което има книжка от скоро

Абитуриенти катастрофираха на главен булевард във Велико Търново, предаде "Фокус“. Инцидентът е станал този следобед. В колата, която се е озовала на зелената площ, разделяща двете платна на бул. "Никола Габровски“ в старата столица, са пътували няколко дванадесетокласници от СУ "Емилиян Станев“. Шофирало едно от момичетата, което има книжка от скоро.

За щастие инцидентът се е разминал само с материални щети, а младите дами не са пострадали. Вероятната причина да изхвърчат от пътното платно е висока скорост.

Катастрофата е обработена по административен ред.

Областна дирекция на МВРВелико Търново призовава всички зрелостници да шофират внимателно, със съобразена с пътните условия скорост и да спазват Закона за движение по пътищата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари