Юлиан Ангелов: Гласовете от Турция са заплаха за националната сигурност

1
Това порочно нещо, което се случва в Турция трябва да приключи, заяви главният секретар на ВМРО
Това порочно нещо, което се случва в Турция трябва да приключи, заяви главният секретар на ВМРО Снимка: Личен архив

Политическата ситуация в България е тежка

"Гласовете от Турция са заплаха за националната сигурност и намеса във вътрешните работи на България. ВМРО ще продължи битката, нашата задача е да махнем чуждестранните агенти – на Вашингтон, на Москва. Това порочно нещо, което се случва в Турция трябва да приключи."

Това заяви пред БНТ главният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов. Той е председател на Централния предизборен щаб и водач на листите в 23 МИР София и 26 МИР София област.

Политическата ситуация в България е тежка. Гражданите са разочаровани и не искат да гласуват. За страната е добре да се сформира правителство след изборите, но с оглед на случващото се не виждам как може да се постигне компромис. Т.нар. „партии на промяната” не издържаха дълго. Би било добре българските патриотически партии да се обединят, коментира Ангелов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    6
    niki
    Няма тъакива пумияри като вас вмро всички боклуци от тая партия се облагодетелствуваха и не си знаят парите я погледнете Искренчо цял живот на държавна работа с мижава заплата ,а не си знае парите и имотите и вижте и другия пумия каракачнката тоя изрод е откраднал доста повече все изроди
  • 10
    5
    ЦИК
    За 30 години не ви ли омръзна едно и също да повтаряте от МВРО? Толкова години само за вас са заплаха, стига разделяхте българския народ, стига обслужвахте чужди интереси. Идете се...
  • 9
    4
    ВОРМ-РОМВ
    Добре са го казали по-отдолу. Още нещо, ами кой беше ортак на банкянския мафиот, кой уж е патрЕот, а пък не може да се разграничи от евро джендърите щот няма как, кой говори за Москва и Вашингтон, но в тез мътни води и времена лови пари$$$? Ти, Той, Вие!
  • 9
    3
    русенец
    Гласовете в Турция не могат да изберат и двама депутати, ама МВРО-то се жалва пред мисирките, пък те не знаят какво да ги попитат.:( Аман от русенски македонци!
  • 14
    2
    мхм
    ми забранете двойното гражданство бе пичове, хем им давате паспорти, после що гласували. нема такива дебили. плюс това там не гласуват милиони, ако всички българи гласуват гласовете от Турция ще са капка в морето....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари