Христо Петров: Ако едно прасе се снима до Зеленски, то не спира да бъде прасе

0
Според него посоката на ПП трябва да бъде определяна от хора като Николай Денков, Кирил Петков и Асен Василев
Според него посоката на ПП трябва да бъде определяна от хора като Николай Денков, Кирил Петков и Асен Василев Снимка: bTV / стоп кадър

Според него посоката на ПП трябва да бъде определяна от хора като Николай Денков, Кирил Петков и Асен Василев

Има хора, които избират своите политици първо и преди всичко, за да изберат виновен, така че докато съм част от това, винаги ще бъда виновен. Иронията е, че според мен аз наистина има неща, за които съм виновен“, заяви Христо Петров от ПП-ДБ в „120 минути“ по bTV.

Последните две години и половина се опитах да бъда обратното на това, което ме е дразнило в политиците предишните години. Опитах да помагам в социалната сфера, направих сдружение „Един българин“, опитвам се да помагам на деца от домове и да им организират образователни лагери през лятото. През тези години разбрах, че от човешка гледна точка успявам да осигуря лагери за децата и е много готино, но от политическа гледна точка това е една нула, защото не се прави така. Истинското политическо действие се прави на институционално ниво и това е основната причина да искам да бъда част от Европейския парламент“, каза Петров.

„Истинският подход е да се направи една европейска програма, за да може тези деца да имат право всяка година да ходят на лагер. Европейският съюз всяка година дава милиарди за какво ли не и начинът това да се направи не е на мускули, а институционално. Тази идея е представена вече в Европейския съвет и е срещнала добра подкрепа. Ако не направя това, пак ще съм виновен. Знам, че мога да го направя и че ми трябва подкрепа. Ще си я търся, но след изборите“, посочи Христо Петров.

По думите му в политиката у нас няма единен Запад.

Има хора, които искрено мислят доброто на страна и помагат. Има и такива, които спазват собствените си интереси. И все са запад. Правили са ми впечатление законопроекти, които се вкарват от определени хора в парламента и облагодетелстват дадена партньорска държава. Ще задам един въпрос на американските ни партньори. Ако аз имам информация за един американски политик, че той е престъпник, корумпиран, направил е бели и е ощетил своята държава, кое е правилното – да дам цялата информация, която имам на съответната държава или да хвана този депутат и да го накарам да внесе закон, с който задължава Америка да купува само български домати. Мисля, че те много добре разбират какво ги питам и много се надявам да дадат отговора преди изборите на българския народ. Не на мен, защото аз и моите колеги го знаем отговора“, отбеляза Христо Петров.

Според него посоката на ПП трябва да бъде определяна от хора като Николай Денков, Кирил Петков и Асен Василев.

Ние имаме желание да бъдем европейска партия, това не са просто празни приказки. Това, че ползваш за индулгенция това, че си европеец, ще изиграе лоша шега на нашите партньори. Представете си едно прасе – ако то се снима до Зеленски, то не спира да бъде прасе. То просто е прасе, което има снимка със Зеленски. Така че ми се иска да избягаме от тази съдба и да бъдем истински европейци, а не декоративни“, каза Петров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    чичомиткобрат
    Не мога да повярвам, че като бях глупаво хлапе слушах идиотизмите на тоя и другите имбецили от групата им. Този е такъв простак, а живее със заблудата и делюзията, че е страшно интелигентен и защото самия той е бил (и може би още е) наркоман, който е пял за глупости, това някак си го прави по-близък до народа... може би? Или си мисли че 40 годишните чички, дето още не са порастнали и се обличат като преди 20 години със същите изспиани дрехи като рап пишлемета от 2000 г. и още слушат "ъпсурт" и пафкат майки и милеят за добрите стари 2000 години когато бяха 20 годишни олигофрени тревомани (и сега пак) ще гласуват за тоя мухльо ли? Колкото до аналогията му с прасето и зеленски, напомня ми за вица за Бай Иван и папата, където питали за папата "кой е тоя до Бай Иван?" Само че с зеленски и прасето ще е, кое това прасе и защо се излага да се снима до жалкия безгръбначен наркоман който си изби народа?
  • 3
    4
    Българин
    Ако един фекал го дават по Босфор ТВ, той не престава да бъде фекал. Този на снимката е особено гнусен фекал, винаги готов да оближе задниците на господарите си за да си запази депутатската заплатка! Нека да му прецакаме схемичката по изборите и да изхвърлим Пеевски Подлоги/ДемоСратична България от парламента!
  • 3
    3
    Русе
    Образование магистър "нагаждач"!!! 1000% бивш наркоман, пиянде, курва - БИВШИ ТАКИВА НЯМА!!!
  • 3
    2
    въпрос
    С какво образование е той?
  • 10
    1
    Балканеца
    Ицо, едно време като изпя "искам да ида в парламента" верно си го мислел. Пък ние си мислехме, че е ирония. Ама явно не си знаел и ти в кой искаш, в местния ли, в европейския ли..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари