Джо Байдън: Аз съм зрял мъж, а противникът ми е 6-годишен

1
Проведе се традиционната вечеря на журналистите, отразяващи Белия дом
Проведе се традиционната вечеря на журналистите, отразяващи Белия дом Видео: NOVA

Проведе се традиционната вечеря на журналистите, отразяващи Белия дом

Джо Байдън разказваше вицове по време на традиционната вечеря на журналистите, отразяващи Белия дом. Американският президент се пошегува, както със собствената си напреднала възраст, така и с незрялото поведение на Доналд Тръмп. Вечерята се провежда всяка година, повече от век. На нея се събират средства за стипендии и други благотворителни цели, предава NOVA. Събитието беше придружено от протест с искане да бъде спряна подкрепата на Вашингтон за Израел и военната кампания в Газа. Наред със смешките, Джо Байдън се обърна към журналистите и по сериозни теми.

"Кампанията започна и да, възрастта е основен проблем. Аз съм зрял мъж, а противникът ми е 6-годишен. Вие, свободната преса, играете ключова роля за да помогнете на американския народ да направи информиран избор. Бившият президент открито атакува демокрацията. От първия ден каза, че иска да е диктатор. Обещава "кървава баня", ако загуби отново. Трябва да приемем това сериозно. В миналото можеше да махнем с ръка и да кажем - приказки на Тръмп. Не и след 6-ти януари", заяви президентът на САЩ Джо Байдън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Българин
    Не, сенилна откачалко, ти си един жалък старец, който се ръкува с невидими хора, поздравява мъртъвци и бърка Украйна с Иран. Това си ти, една пълна карикатура!
  • 2
    1
    Ха-ха!
    Бидоне, Бидоне, ти си един дърт, изкуфял посерко! Не че другият не бута масло, но ще те отвее на изборите! Вервай ми!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари