Румен Радев: Към момента няма пряка заплаха за националната сигурност на страната

0
Връщането на нашите сънародници от Израел остава приоритетна задача, заяви президентът
Връщането на нашите сънародници от Израел остава приоритетна задача, заяви президентът

Връщането на нашите сънародници от Израел остава приоритетна задача, заяви президентът

Към момента няма пряка заплаха за националната сигурност на страната. Това заяви президентът Румен Радев след края на инициираната от него консултативна среща по повод рисковете и заплахите пред националната сигурност в резултат на актуалните конфликти и мерки за тяхното минимизиране.

"Поздравявам българското правителството за бързата реакция за връщане на нашите сънародници от Израел. Завършването на тази операция остава приоритетна задача", допълни Румен Радев.

В срещата участваха премиерът Николай Денков, вицепремиерът Мария Габриел, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, председателят на Държавна агенция „Национална сигурност“ Пламен Тончев, заместник-председателят на Държавна агенция „Разузнаване“ Асен Тутеков, началникът на Националната служба за охрана (НСО) бригаден генерал Емил Тонев и директорът на Служба „Военно разузнаване“ бригаден генерал Венелин Венев.

За участие в срещата бяха поканени и председателят на Народното събрание Росен Желязков, министърът на отбраната Тодор Тагарев, министърът на вътрешните работи Калин Стоянов и главният секретар на Министерство на вътрешните работи главен комисар Живко Коцев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари