Асен Василев: Бойко Борисов не е в положение да поставя условия

1
Оставихме бюджетен излишък от 400 млн, заяви бившият финансов министър
Оставихме бюджетен излишък от 400 млн, заяви бившият финансов министър

Оставихме бюджетен излишък от 400 млн, заяви бившият финансов министър

Борисов може би трябва да попита този, който управлява ГЕРБ, преди да взема решения. Той не е в положение да поставя условия. Нека да видим програмата му и ще говорим, до момента такава не сме видели. Последните две правителства бяха на ПП и се работеше по нашата програма. Това заяви съпредседателят на ПП-ДБ Асен Василев в отговор на Бойко Борисов, цитиран от NOVA.

По-рано днес той посочи, че ще работи с ПП-ДБ, но само с доминиращата роля на ГЕРБ - с нейни министри и програма. Бившият финансов министър коментира и думите на лидера на ГЕРБ, че "няма пари в държавата". "Оставихме бюджетен излишък от 400 млн. Има над 10 млрд. в резерва на страната, това са достатъчно средства, за да бъде изпълнен бюджетът, както е планиран. 1,7 млрд. харчим за пенсии на месец, около 1 млрд. за заплати за държавни служители и капиталови разходи. После идват и постъпленията от ДДС и от данък физически лица, и осигуровки. Това не е нищо ново и невероятно, което да се случва само през април, а в началото на всеки месец", посочи той.

По думите му акад. Денков вероятно ще бъде водач на листата в Бургас, но решението е обект на обсъждания, които ще започнат във вторник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Stoian
    Както споменах вече под една друга новина, аз съм беден травестит и събирам пари за операция за смяна на пола. Затова се цаних за тролче на ДеБилните ПеПеруги, пляскам ДеБилни опорки и заработвам по 5 стотинки на пост.
  • 3
    3
    Възраждане
    Акъл от педерас'и не щем!
  • 2
    2
    да попитам
    Асенчо, а вие в положение ли сте да поставяте условия?!? Като гледам и слушам, май ви тегли надолу?!? Тези дето излъгахте и ви се вързаха миналата година, тая година дали пак ще ви се вържат?!? Не вярвам!
  • -2
    1
    Stoian
    Браво на Асен и Кирил,само така,тази смрад,Герб,са за сьд и затвор,,,,мафиотска измет..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Една от най-големите заблуди е, че немското е по-качествено от китайското. Ето - Берлинската стена падна, а китайската държи.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари