Путин вдигна пенсии и заплати с 10%

0
Руският президент Владимир Путин обяви индексация на пенсиите с 10% от 1 юни
Руският президент Владимир Путин обяви индексация на пенсиите с 10% от 1 юни

Минималната работна заплата в Русия се вдига с 10%

Руският президент Владимир Путин обяви индексация на пенсиите с 10% от 1 юни, предаде 24 ЧАСА

„Правителството и аз обсъждахме това дълго време, имаше спорове в правителството и беше взето решение. Днес искам да обявя, че предлагам да се увеличи размерът на пенсиите за неработещи пенсионери с 10% от 1 юни от тази година, като се вземе предвид нашето законодателство“, каза Путин в сряда на заседанието на президиума на Държавния съвет.

Минималната работна заплата също ще бъде увеличена с 10%, каза държавният глава.

От 1 юли тази година минималната работна заплата ще бъде увеличена с 10% до 15 279 рубли на месец (приблизително 472 лева)“, каза Путин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    до 1
    Средната пенсия в Русия е 316 евро, бе! От оная ми работа ли изсмукваш тези цифри? Ползвай Гугъл, стига си се отчитал, ръсейки простотии, защото едва ли някой ще ти повярва. Да ти кажа ли колко процента от пенсията си руснакът ползва за храна и битови разходи, а българският пенсионер? Копейкин, стига се излага, бе гном!
  • 2
    1
    Путкин
    Средна заплата 350 долара, средна пенсия 100. Всички които харесват крепостната селяндурщина да заминават за царство русия. Има за крадене, за убиване и изнасилване.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари