Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Пътят Бяла - Русе е хранилка за КАТ

6
Нормално ли е в този участък, който е без знак за ограничение на скоростта, да се снима за превишена скорост над 50 км/час?
Нормално ли е в този участък, който е без знак за ограничение на скоростта, да се снима за превишена скорост над 50 км/час?

Пътят Бяла - Русе в участък, който вече е отремонтиран и в отлично състояние е хранилка за КАТ. 

Според вас, нормално ли е в този участък, който е без знак за ограничение на скоростта, да се снима за превишена скорост над 50 км/час?

Аз вече изгорях с електронен фиш, който ми беше издаден за скорост от 74 км/час.

Прилагам запис, заснет на 01.09.2018 г. в 11:35 часа от видеорегистратора ми с продължителност 3 минути. Камерата се намираше в района на Индийски колиби в дясно - 1 минута от началото на записа. 

Тъй като автомобилът е служебен, електронният фиш е издаден на работодателя ми. Скоростта, която е засечена е 74 км/ч. Стойността на глобата е 100 лв.  В момента го прехвърлят на мое име към МВР - РУСЕ

Тъй като знам, че в обратна посока има ограничение 70 км/ч и често има камери,  бях намалил скоростта. Сигурен съм, че в този ден е имало стотици автомобили, които са минали от там и ще получат фишове, които според мен са некоректни. 

Автор: М. Б.
(Автор: М. Б. - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари