Кубрат Пулев изнесе мотивационна лекция пред студенти

0
Старши лейтенантът беше гост на най-старото военноучебно заведение в България
Старши лейтенантът беше гост на най-старото военноучебно заведение в България Снимка: Фейсбук

Старши лейтенантът беше гост на най-старото военноучебно заведение в България

Днес, по покана на бригадирен генерал Иван Маламов - началник на НВУ “Васил Левски”, офицерът от запаса на българската армия - старши лейтенант Кубрат Пулев, беше специален гост на най-старото военноучебно заведение в България.

По време на визитата си във Велико Търново, лейтенант Кубрат Пулев изнесе мотивационна лекция пред студенти и преподаватели, сподели самият той във Фейсбук профила си.

Благодаря на генерал Иван Маламов за поканата и привилегията да гостувам. Ние, като българи, трябва да сме горди с университет от подобен ранг и възможности”, заяви Кубрат Пулев.

Възхитен съм от преподавателите, курсантите и огромната материална база, с която училището разполага. Всеки път, когато обличам униформата на въоръжените сили на България, се изпълвам с гордост", допълни боксьорът.

Националният военен университет у нас има 145-годишна история, като от създаването му през 1878 г. до днес, в него се обучават 139 випуска за нуждите на Въоръжените сили. Това е най-мащабното не само по площ, но и по ресурс и възможности висше военно училище в Европа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Дидо
    Гледай си бокса момче лекциите не са ти силна страна прави това което разбираш не да искаш да гласуваш ама да нямаш желание!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари