Скандално видео: Преподавател по биохимия ''откровено'' пред студенти

2
На кадрите са станали свидетели студенти от Медицинския университет в София
На кадрите са станали свидетели студенти от Медицинския университет в София Видео: Bulgaria On Air

На кадрите са станали свидетели студенти от Медицинския университет в София

Еротичен скандал с преподавател от Медицинския университет в София.

На кадри, изпратени до Bulgaria ON AIR, се виждат интимни сцени по време на онлайн лекция със студенти.

Видеото изпращат студенти от Медицинския университет в София. Твърдят - това е онлайн лекция по биохимия от последните дни. Преподавателката е от Предклиничния университетски център, разказват студенти. На видеото се вижда как мъж застава зад преподавателката, а тя облизва пръстите на ръката му.

До края на работния ден от Медицинския университет не коментираха темата. В телефонен разговор обаче от висшето заведение заявиха, че започва вътрешна проверка.

Според Станка Маркова сцената е недопустима.

"И не мога да разбера, той 2 пъти бръква в устата ѝ. Дали ѝ слага нещо в устата.... сланинка ли ѝ слага, защо то липидна обмяна, нали и после да я вади евентуално, но всичко вече... Няма неща, които да се изненадвам", каза тя.

Видеото бързо се разпространява между студенти и от други университети.

"Тя е щастлива, просто това ме накара да направя асоциация с Кобилкина, която вчера демонстрираше с един сладолед как се правят ефективни и сладострастни неща с устата", допълни проф. Маркова

"Грешка номер 1- зъбки прекрасно, ако хапвате пържола там ги използвате, но когато вземете кренвирша на любимия мъж, никакви зъбки не трябвало да има изобщо", обясни Наталия Кобилкина.

От началото на пандемията, жертви на видеокамерите си станаха депутати и участници в коментарни предавания по целия свят. Повечето се разделиха с работните си места. Ще има ли последствия за българската преподавателка, предстои да разберем.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Името ми на японски е Биралочи Яко.

Харесай Дунавмост във Фейсбук