Кубрат Пулев се записа да учи "Политика и бизнес" в УНСС

0
Проф. Янков е подарил на Кубрат Пулев авторската си книга “Най-успешните български министър-председатели“ с персонализирано послание за него
Проф. Янков е подарил на Кубрат Пулев авторската си книга “Най-успешните български министър-председатели“ с персонализирано послание за него Снимка: УНСС

Боксьорът Кубрат Пулев вече е студент в УНСС в магистърската специалност "Политика и бизнес“

Във вторник той се е записал в университета, а учебното заведение не пропусна да се похвали, пише Sportal.bg

“От обучението си в УНСС очаквам да натрупам много нови знания, които да са ми полезни в бъдеще. Наясно съм, че тук професионализмът е на много високо ниво“, коментира Кубрат Пулев.

След попълването на документите той бе посрещнат тържествено от бъдещите си преподаватели - проф. Цветана Стоянова, която заместник-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, проф. Георги Янков, основател и дългогодишен ръководител на катедра „Политология” в УНСС, доц. д-р Елена Симеонова зам.-декан по учебната работа и в.и.д. ръководител на катедра "Политология".

Проф. Янков е подарил на Кубрат Пулев авторската си книга “Най-успешните български министър-председатели“ с персонализирано послание за него, а проф. Стоянова му връчи енциклопедията, издадена по случай 100-годишнината на нашия университет - “Министър-председатели, министри и висши представители на законодателната власт - преподаватели и випускници на УНСС“.

През юни Пулев обясни, че е решил да учреди партия под името "Велика България" и дори насрочи учредителното събрание за 9 юли, което не се състоя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

По походката се познава, кой влиза в морето за удоволствие и кой по "работа".

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари