Криминалисти разследват жестоко убийство във видинско село

0
Криминалисти разследват жестоко убийство във видинско село
44-годишен мъж е убит в банята на дома си във видинското село Извор. Р.П. е жестоко умъртвен, докато се къпел, съобщава в. "Труд".

Жертвата била изненадана в гръб и повалена с удари по главата. Падайки мъжът е притиснат със сила към пода на банята и издъхнал задушавайки се след повръщане.

Към 20,30 ч в понеделник кметският наместник на Извор алармирал в полицията в Белоградчик, че през целия ден не е успял да се свърже със самотноживеещия Р.П., занимаващ се със земеделие. Униформените веднага извършили проверка и открили бездиханно тяло на мъжа, с видими следи от насилие.

Явно убиецът или убийците са търсили определено нещо, тъй като цялата къща е обърната с главата надолу. Непокътнати обаче са телевизорът, мобилните телефони, лаптопът и др. ценни вещи на убития. Единствено изчезнала леката кола на жертвата - "Мазда 3", който била паркирана пред дома му.

От полицията във Видин съобщиха, че трупът е транспортиран за аутопсия във видинската болница "Света Петка". По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Работещите по тежкото престъпление криминалисти категорично отрекоха информации в медиите, че убитият е бил завързан за стол и измъчван.

Р.П. се занимавал със земеделие, но бил дребен производител. Заедно със свой колега обработвали 700-800 дка, основно житни култури. Убитият живеел сам. Дълги години се грижел за своята майка, която вече е покойница.

Източник: Вестник Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари