Задържаха руснак във връзка със смъртта на двама украинци в Германия

1
Двамата мъже от Украйна са били намушкани с нож в Горна Бавария
Двамата мъже от Украйна са били намушкани с нож в Горна Бавария

Двамата мъже от Украйна са били намушкани с нож в Горна Бавария

Германската полиция арестува руски гражданин във връзка със смъртта на двама украински граждани в малкия южногермански град Мурнау снощи, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Двама мъже от Украйна са били намушкани с нож снощи на територията на търговски център в Мурнау, Горна Бавария.

Малко след това полицията арестувала мъж, който се смята за непосредствен заподозрян. Той е 57-годишен руснак. Към момента полицията няма информация дали тримата мъже са се познавали, а мотивът за престъплението все още не е ясен.

"Все още сме в самото начало на разследването", заяви говорителят на полицията Даниел Кац.

Престъплението е извършено около 17:15 часа местно време пред магазин за хранителни стоки в малкото градче, каза говорителят. Първоначално извършителят избягал, но 57-годишният заподозрян бил задържан бързо. Полицаите го открили на домашния му адрес в близост до мястото на престъплението.

По данни на полицията жертвите са двама украински граждани на 23 и 36 години, които живеят в района на Гармиш-Партенкирхен. Те са починали от прободни рани - по-възрастният от двамата директно на местопрестъплението, а по-младият малко по-късно в болница.

Прокуратурата е подала молба за задържане под стража на 57-годишния мъж и днес се очаква той да се изправи пред съдия в окръжния съд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Росен Гацов
    Аз като ви казвам, че с руснака шега не бива, вие ми се плезите, евроджендъри такива.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари