Здрава Каменова: Минах през кабинета на психиатър, но не останах там

1
Психолог преобърна целия ми свят, заяви актрисата
Психолог преобърна целия ми свят, заяви актрисата Видео: NOVA

Психолог преобърна целия ми свят, заяви актрисата

Пред Мон Дьо застава една актриса, която днес празнува своя имен ден - Здрава Каменова. Успехът при нея не идва лесно, а след първото си раждане дори мисли да емигрира, докато не се намират хора в театъра, които дават шанс на драматурга в нея. И така стъпка по стъпка куклената актриса превърна името си в марка.

Тя пише авторски или драматургични текстове, играе на сцената, в киното и дублира в телевизията. Тя е мултифункционален артист, който обаче има тази сила след най-голямата криза в живота си - депресия в тийнейджрските си години.

Каменова дава първото си интервю не като комедиант, а като жената, чийто живот не е просто летен морски бриз.

„Постоянно пътувам, не обичам да ми е скучно. Непрекъснато сама се предизвиквам. Взела съм си от детството и лошото и хубавото. Най-светлите периоди в живота ми са след детството”, казва Здрава Каменова, цитирана от NOVA.

Тя добавя, че живота и преминава в центъра на София, на площад „Македония”, място според нея извадено от роман на Маркес. „Аз прекарвах много време вкъщи. Живеехме в огромен апартамент. Непрекъснато в нашия хол имаше хора разказвайки различни истории, които те споделяха на баба ми. Четях много книги, такива, за които малката ми душа не беше готова”, добавя Каменова.

Тя споделя, че е била тревожна. „Минах през кабинета на психиатър, но не останах там. Тогава се появи една фигура в моя живот, приятел на моя баща – психолог с иновативни разбирания. Това, което направи той за мен е, че преобърна целия ми свят. Той откри моята страст към писането. Караше ме да визуализирам страховете си, да се шегувам с тях. Това ми даде страхотен инструмент”, споделя актрисата, цитирана от NOVA.

Аз съм човек, който се справи с нито едно хапче. А животът е все по-хубав и по-хубав”, добавя Здрава Каменова.

Тя разказва, че гневът й е свързан с агресията и арогатността. „За мен е задължително да обърна с хастара лошото и да намеря как да му се присмея”, казва тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари