Мъж преби съпругата си в Пазарджик

2
24-годишната жена е с множество кръвонасядания по главата и тялото
24-годишната жена е с множество кръвонасядания по главата и тялото

24-годишната жена е с множество кръвонасядания по главата и тялото

Мъж е задържан заради проявено насилие над съпругата му. Сигнал бил получен в петък вечерта за скандал в апартамент в Пазарджик, съобщават от полицията. На място бил изпратен екип на полицейски участък "Изток“, като униформените установили, че в жилището е възникнал семеен скандал.

При създалата се ситуация 28-годишен мъж живеещ там нанесъл удари в областта на главата на 24-годишната си съпруга. В резултат на това той причинил множество кръвонасядания по главата и тялото на жената.

Полицаите задържали побойника в ареста за причиняване на телесна повреда при условията на домашно насилие. По случая се води бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Жена Нинджа
    Към Стамбул Йонвек!!! Понеже ти си курва само бой,бой за тъпата ти кратуна!!! Защото заради такива мъжки курви като теб страдат свестните жени! Но държавата си стъпа на краката и вече домашното насилие е наказуемо! Браво,България!Браво, полиция! равят Да изгният я затвора жалките побойници,които тормозят жени и деца,а ги е страх да се изправят срещу силни противници! В затвора другите затворници много обичат насилниците на жени и деца,набързо ще ги оправят от задния вход! :)
  • 2
    1
    Стамбул Конвек
    Аман от курви! Само бой за тях!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари