Дъщерята на убития в Мизия мъж: Допускаме, че извършителят се е гаврил с баща ми

1
Тялото на 61-годишния мъж беше намерено, покрито с клони
Тялото на 61-годишния мъж беше намерено, покрито с клони Видео: NOVA

Расте битовата престъпност във Врачанско, твърдят от Окръжната прокуратура.

Преди дни хората там бяха потресени от убийство, извършено по жесток и особено мъчителен за жертвата начин. Тялото на 61-годишен мъж беше намерено в землището на град Мизия, покрито с клони, а заподозреният за зверството сам съобщил в полицията, но обяснил, че е станало пътно-транспортно произшествие.

Служителите на реда обаче констатирали, че убитият е умъртвен с множество удари. Това показала и аутопсията. Дъщерята на жертвата - Снежина Димитрова, говори пред NOVA.

Търсих баща си през целия ден. Обади ми се негов познат, за да ме попита дали да съм се чувала с него, тъй като телефонът му е изключен. Казах, че не съм го чувала и виждала. Той идваше в Козлодуй да ми помага, защото имам две малки деца. Баща ми не беше конфликтна личност. Имаше диабет и преди 4 години получи мозъчен инсулт. Говорът му беше засегнат. Няма как да си обясня подобна агресия. Допускам, че невсичко е разкрито. След като ми се обадиха да отида в Прокуратурата, в съобщението за смърт прочетох какво се е случило с него и какви са травмите му. Те не могат да бъдат причинени само от побой. Допускаме, че е възможно извършителят да се е гаврил с баща ми след смъртта му. Възможно е дори да е минал с колата през него”, сподели в ефира на „Събуди се” Димитрова.

Близките на мъжа настояват за доживотна присъда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари