Кирил Петков: Решението за руските дипломати не е мое

0
Премиерът в оставка е на изслушване в парламента
Премиерът в оставка е на изслушване в парламента Снимка: БТА

Премиерът в оставка е на изслушване в парламента

Премиерът в оставка Кирил Петков е на изслушване в парламента. Преди да влезе в пленарната зала той коментира, че ще решението за изгонването на руските дипломати не е негово, а на база три доклада от ДАНС, предаде NOVA.

„Беше неразбиране как това се случи. Тези доклади датират от май, юни, имаме отделни информации още през март”, допълни още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    11
    lkl
    ПП се готви за ужасяваща коалиция с другия сащнически проект - ГЕ(Й)РБ! ристюфците и ифайло мирчефците са съгласни да се изгради нова коалиция между ПП, ГЕ(Й)РБ и партията на ристюфците! Сънародниците ми явно вече осъзнаха, че про100$ к!р0 и асенчо са откачалки и са агенти/шпиони на урода сащ! Колкото до иван бакалов - айде, бе, човек, нима няма сащнически шпиони в България?! Защо не коментираш зависимостта на България от урода сащ и че България е пълна със сащнически агенти на влияние, пълно е със сащнически НПО-та на цру на урода сащ, пълно е със сащнически шпиони?! Защо не искаш сащническите шпиони да бъдат изгонени от България?! Има и много тЮркски шпиони, но и за тях мълчиш, иване... иван бакалоф от раждането си е българофоб/русофоб...
  • -3
    10
    Костадинов
    е най-подходящ за м-р председател ! Интересно какво мисли по въпроса Бай Чеп. по-здрав от беба ти Рутка
  • 1
    9
    Единствено
    в България трябва да се признава само съвеЦкото висше образование. Защо другарката Нинова изпрати синът си в Съединените Щати да следва там и защо той остана да работи при капиталистите ? Това е лош пример за българските социалисти и за безпартийните аборигени също.
  • 3
    8
    До 23 гласували
    Вие видимо сте на една хранилка !
  • 3
    7
    $$
    ПП се готви за ужасяваща коалиция с другия сащнически проект - ГЕ(Й)РБ! ристюфците и ифайло мирчефците са съгласни да се изгради нова коалиция между ПП, ГЕ(Й)РБ и партията на ристюфците! Сънародниците ми явно вече осъзнаха, че про100$ к!р0 и асенчо са откачалки и са агенти/шпиони на урода сащ! Колкото до про100$ к!р0 - айде, бе, човек, нима няма сащнически шпиони в България?! Защо не коментираш зависимостта на България от урода сащ и че България е пълна със сащнически агенти на влияние, пълно е със сащнически НПО-та на цру на урода сащ, пълно е със сащнически шпиони?! Защо не искаш сащническите шпиони да бъдат изгонени от България?! Има и много тЮркски шпиони, но и за тях мълчиш, про100$ к!р0... про100$ к!р0 от раждането си е българофоб/русофоб...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари