Каримански: Получих СМС със заплаха

0
Откажи се или проблемите ти ще започнат веднага и нямаш представа колко ще бъдат сериозни!
Откажи се или проблемите ти ще започнат веднага и нямаш представа колко ще бъдат сериозни!

Откажи се или проблемите ти ще започнат веднага и нямаш представа колко ще бъдат сериозни!

Депутатът от ИТН и кандидат за гуверньор на БНБ Любомир Каримански е получил заплашителен SMS вчера, обяви сам той в кулоарите на парламента.

„Откажи се или проблемите ти ще започнат веднага и нямаш представа колко ще бъдат сериозни!!!“, гласяло съобщението, изпратено от непознат номер малко след провала на бюджетната комисия в НС, предаде bTV.

Каримански вече е подал сигнал в полицията: „Продължавам да вярвам в това, което правя. Продължавам да отстоявам принципите си и да прилагам един-единствен стандарт“.

Депутатът от партията на Слави Трифонов не се ангажира с предположение кой е изпратил съобщението, но председателят на парламентарната група Тошко Йорданов отбеляза във връзка с процедурата за БНБ: „Знаете кои стоят от едната страна на кандидатурата за БНБ – спекулирам леко с реторичния въпрос, от другата страна е г-н Каримански. В тази ситуация, след като вчера на срещата в МС обясни за разни партенки, които хвърчат из въздуха в медиите даде абсолютно логични обяснения, че това са опити да бъде очернен. След това се получава този SMS“.

Йорданов подчерта, че „г-н Каримански не е нито подземен бизнесмен, нито се занимава с някакви далавери“, но „това са мутренски неща. Някой ползва мутри – или някоя мутра има интереси там, или тези, които имат интереси там, ползват мутри“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари