Слави Трифонов: Добре де, на колко от вас им пука за конституционния съд?

0
Г-н Христо Иванов, Вие дадохте точната характеристика на Вашата сглобка, пише лидерът на ИТН във Фейсбук
Г-н Христо Иванов, Вие дадохте точната характеристика на Вашата сглобка, пише лидерът на ИТН във Фейсбук

Г-н Христо Иванов, Вие дадохте точната характеристика на Вашата сглобка, пише лидерът на ИТН във Фейсбук

Ако някой е гледал тази сутрин по телевизия 7/8 заседанието на парламента, е станал свидетел как падна поредният бастион на демокрацията - Конституционният съд. Останаха само още два - 71 депутати опозиция и президентството. Ако и те паднат, ще се озовем в шантавата позиция да живеем в уж демократична държава, членка на демократични съюзи, а всъщност управлявана от диктатура. Диктатурата на една сглобка, която, използвайки клишета за евроатлантизъм, съдебна реформа и антикорупция, в крайна сметка завладява държавата за собствените си икономически интереси. Вижте сега, знам как звучи всичко това, но просто не знам как да го обясня по друг начин, защото, всъщност, то си е точно така. Винаги съм имал позиция. Всъщност, откакто се намирам в това адски неуютно българско публично пространство. Защото, от една страна, съм индивидуалност - един човек, а от друга страна, съм част от това общество, което толкова много ми се иска да е общност - ние гражданите на България. И в крайна сметка основният проблем е, че за да живеем добре, много от решенията, които трябва да взимаме за собствения си живот, трябва да ги взимаме заедно. А ние заедно трудно можем. Хората, които взеха сутринта това решение и завладяха и конституционния съд, твърдят, че го правят от наше име.

Добре де, на колко от вас им пука за конституционния съд. Колко от вас, всъщност, разбират какво се случи тази сутрин и колко от вас въобще се интересуват от всичко това? Колкото и да са, да знаете, че всичко това ще ни застигне. Грешните решения на самозабравилата се сглобка със сигурност ще се върнат като бумеранг, причинявайки ужасни вреди. Казах ви веднъж, че тези хора са адски вредни, но тогава можех да ги спра… и ги спрях. После един техен запис показа истинското им лице. И сега пак ще стане така. Но, аз не съм важен. Важни сме всички ние. А явно на всички ни са необходими много доказателства и много време, за да осъзнаем къде е истината. Ами да се подготвим да чакаме тогава. Аз лично ще правя каквото мога, за да забързам процеса. По време на сутрешния дебат, Христо Иванов каза, че било перверзно да отговаря на Тошко Йорданов. Проверих в тълковния речник, там пише, че перверзен означава извратен. А извратен означава: Който е с противоестествени наклонности в нравствено и/или физиологично отношение.

Г-н Христо Иванов, вие дадохте точната характеристика на Вашата сглобка - тя е с противоестествени наклонности в нравствено и физиологично отношение. Значи, спокойно мога да кажа, без да ви обиждам, че вие сте перверзни извратеняци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    daskal
    С огромно прискърбие трябва да призная, че Дългия до голяма степен е прав. Действията на Христо и другите за тази дуловска пача ми напомнят една много точна народна поговорка. Това, което си направиш сам и най-големият враг не може да ти го направи. Тези не схващат ли, че заиграването с Борисов, Пеевски, Деса и другите е пагубно. Поне за симпатизантите им. Страшното е, че няма алтернатива. Не знам вече кой трябва да дойде...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари