Опасно шофиране по булевард "България"

4
Опасно шофиране по главен булевард в Русе предизвика ожесточена дискусия в мрежата
Опасно шофиране по главен булевард в Русе предизвика ожесточена дискусия в мрежата

Опасно шофиране по главен булевард в Русе предизвика ожесточена дискусия в мрежата

Видео, споделено от Антон Илиев в социалните мрежи, предизвика бурни реакции сред потребителите. На кадрите се вижда как автомобил го засича по булевард "България" в Русе, докато се движат в лявата лента.

"Не приемам такъв поздрав за "Добро утро". Някой ще напише, че има предистория, но няма такава", коментира Илиев под видеото.

Случката раздели мненията в мрежата. Някои от потребителите обвиниха снимащия, че сам е виновен, защото се е движел в лявата лента.

"Такива поздрави се получават, защото карате в ляво при дясна свободна лента", пише Драгомир Димов.

"Човека искаше да ви покаже, че карате като малоумни в лява лента, затова наби спирачки пред вас. Вместо да снимате, вземете си гледайте огледалата, и като идва някой по-бърз се приберете в дясна лента или най-добре само в нея стойте", е коментарът на Александър Маринов.

Други пък защитиха Илиев, като подчертаха, че е имал право да се движи в лявата лента.

"Момчето е споделило по-горе извадка по закона за движенията и си се казва доста ясно! Другото е че на никой не му дава правото да прави подобни изпълнения, не само че не му дава право, но е и незаконно подобно дебилско изпълнение !", написа Кристиан.

Случката е пореден пример за липсата на култура на шофиране на пътищата. Неспазването на правилата за движение по пътищата може да доведе до сериозни инциденти, затова е важно всички шофьори да бъдат отговорни и да се съобразяват с останалите участници в движението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    46
    Христо Христов
    Ам той човека ти е светнал къси /дълги Да се преместиш в дясно ,ама ти явно не ти стига пипенцето в главата ,това което направи той,ти си направил същото В последните 10мин Ама не те качил нали *интелект*
  • 6
    45
    Подобни изпълнения
    Подобни изпълнения са нещо често по бул.Липник в района на кръстовището на *Олимп" до "Авкото". Изпълнения каруцарски и просташки на тънковрати съсли и мургави демократи.Просто полиция и община си чешат взаимно гъза.
  • 8
    44
    Балканеца
    Града е пълен с комплексирани селтаци с големи бегачки. В този случай снимащия се движи на ръба на глобата, там е 70, кара със 78, и при положение че се движи с максимално разрешената скорост изобщо не е длъжен да пропуска бързащия селтик. А селтика, като толкова му се нарушава закона, изпреварва през дясната лента и продължава напред да си показва слянията. В крайна сметка, дали са 2 нарушения или повече, няма особено значение. КАТ да се самосезират и да го наградят с пешеходство за умишлено създаване на опасна ситуация.
  • 4
    43
    Да КАТ Русе
    Нека,нека,нека актосъставянето започне :СЕГА.
  • 6
    42
    Кат Русе
    Ограничение 70 има там какво 50 ги гони половината калъфи в коментарите.И двамата за е..не,такива мухльовци като г-н регистратора са абсолютна предпоставка за ПТП,другия педал с голямото умряло Камаро скоро не са го почесвали качествено,ама и това ще стане.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари