ГЕРБ искали списъци на обещани гласоподаватели

0
" Всички знаем как и какво се случва. От както ДПС взеха земеделието преди почти 20 години всичко си е по едни и същи схеми", разказва бивш служител на ДФ "Земеделие"
" Всички знаем как и какво се случва. От както ДПС взеха земеделието преди почти 20 години всичко си е по едни и същи схеми", разказва бивш служител на ДФ "Земеделие"

ГЕРБ с нов рекорд в изборните машинации и манипулации

На хората от държавната и общинска администрация, които са под контрола на ГЕРБ е разпоредено да представят списъци с по 30 имена на техни близки, приятели и познати, които ще гласуват за ГЕРБ. Служител на Областна дирекция „Земеделие” Враца се свърза с БОЕЦ и разказа за упражнения натиск.

На предишните избори (2017г.) искаха списъци с по 20 човека за гласуване. Директно ни се казва в лични разговори, че ако не осигурим нужните гласове и ако ГЕРБ не постигнат заложеният резултат „местата ни ще изстинат”. Тогава намерих 10 човека, роднини и близки, които обещаха да гласуват за ГЕРБ, но повече не можах и не ми се говори през какво трябваше да мина, за да събера и осигуря и останалите десет. За всеки човек представяш три имена и мобилен номер. После в щаба на ГЕРБ прозвъняват по списъците и проверяват дали хората и номерата са истински и дали потвърждават, че ще гласуват за ГЕРБ. Направо гестаповска организация, няма мърдане. Сега искат по 30 човека. Шефовете са бесни и напрежението е огромно. От къде да ги вземем? Дори и онези 10 роднини и приятели, които предишният път обещаха сега не искат и да чуят за ГЕРБ! Срам ме е от хората вече. А иначе е ясно защо началниците беснеят, защото знаят какви проекти сме пускали и как минаваха проверките. Ние и проверяващите от ДФЗ сме последна дупка на кавала. Само се караме с хората и обираме негативите. Началниците и консултантите прибират комисионните и рестото. Всички знаем как и какво се случва. От както ДПС взеха земеделието преди почти 20 години всичко си е по едни и същи схеми. Само се отчитат на различни, зависи кой е на власт. Това е положението – власт и пари се печелят с власт и пари…”

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари