Илиян Василев: ГЕРБ печели, защото чиновниците са гладни

3
Те са гладни, агресивни, амбициозни и много добре организирани
Те са гладни, агресивни, амбициозни и много добре организирани Снимка: Дарик

България е убийствено разделена

“Имаме патова ситуация, при която понятието “победител” е твърде условно, защото той печели по точки, но не може да сформира правителство, тоест, не може да консумира своята победа по начин, който да му позволи да реализира своя вот.

България е убийствено разделена. От едната страна са преразпределителите – тези хора, които владеят администрацията и живеят от бюджетни средства. От другата страна са производителите – генераторите на данъчните постъпления. Между тези две основни групи има патова ситуация и никой не може да надделее."

Това заяви пред Дарик Радио енергийният и политически анализатор Илиян Василев.

“Тези, които преразпределят стават все повече и изискват да преразпределят все повече и по-големи суми. Те сега зациклиха, защото не им влязоха еврофондовете, а те вече са ги преразпраделили, но еврофондовете не идват. Затова те са гладни, агресивни, амбициозни и много добре организирани”, заяви Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    9
    sjaksk
    Българското общество трябва да знае имената на българофобите/русофобите, обрекли България, българския бизнес и обществото на глад, мизерия и социален разпад - русофобите/българофобите: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци и банкянската тиква!
  • 2
    8
    Аз не гласувах! до 5
    И на какво пък точно би ме направила някаква си репортерка по държавно радио? Аре пък точно тази.
  • 4
    7
    Деливерски
    За ПП-ГЕРБ,не гласуват мислещи хора мотивирани в избора си,а общински,държавни и други чиновници,назначени по време на "царуването" на въпросната партия.Местни феодали,засмуквали тлъстите обществени поръчки,щатни партийни деятели,това са основните "бюлетини", на бившата управлявала ни дванадесет години партия. Силата на една партия,са местните структури,които са безброй за ГЕРБ, създадени на територията на държавата.Дали ще успеят да ги запазят през есента на 2023-година, когато са изборите за местно самоуправление,паживьом,увидим!
  • -2
    6
    Аз
    А Илианий плещи глупости, понеже е още по-гладен, ама немаааа...LJZHV
  • 2
    5
    до 3
    Ти май за семейство Пенчеви говориш :)))) Недей така. Ще те издирят по IP и ще видиш Ася на какво ще те направи по радиото :))))
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари